μη επαρκής απάντηση σε ερωτημα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την verybadfarmer, 25/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

συγνώμη αν σε κούρασα με την άσκοπη ερώτησή μου,αλλά συνηθίζω όταν έχω μια απορία να ρωτάω κ εγώ η ....'έμπειρη' ,δεν είχα κανένα λόγο να ανοίξω θέμα για το ερώτημά μου κ να πάρω για απάντηση ειρωνεία....υπέθεσα ότι για να το δίνουν σαν δώρο στο ιβέντ ,έχουν προνοήσει ότι κάποιοι έχουν όλα τα κατοικίδια κ έμπαινε κάπου ξεχωριστά όπως το δρακοαυγό....

Τελευταία επεξεργασία: 25/10/15
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το ποστ σου μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα. Η λειτουργία του συγκεκριμένου κατοικιδίου είναι να τοποθετείται ένα σε κάθε χώρο. Αν είχε άλλαξει κάτι λόγω του event που έδινε το αυγό κορακιού θα υπήρχε και η ανάλογη ενημέρωση. Η απάντηση που έλαβες δεν ήταν ειρωνική αλλά εφόσον γνωρίζεις το παιχνίδι θα γνωρίζεις πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι οτι δεν μπορείς να το τοποθετήσεις πουθενά και θα πρέπει να το κρατήσεις για μελλοντική χρήση.

3. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

συνήθως μέχρι τώρα ότι κατοικίδιο ξανααποκτούσαμε ,μπορούσε να τοποθετηθεί για αυτό κ το ερώτημά μου,απλά ήσουν απότομη κ το ερώτημά μου ήταν πραγματικό,το θέμα απο εμένα φυσικά κ κλείνει αλλά δεν ήξερα ότι απο μία ερώτηση θα μου χαλούσε η διάθεση....

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.