μετατροπες

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by alexbas, Jun 18, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

που μπορω να δω τις αξιες μετατροπης για φυτα κ αναδυομενα για τα τρεχοντα δρωμενα?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όταν μου δείξεις ένα θέμα ή ένα ποστ στο οποίο κάποιος συμπαίκτης σου έχει εμμονή με τις αξίες μετατροπής. Έστω ένα απο τους χιλιάδες.

3. alexbas

ρωτησα που κ απαντας όταν... συγγνωμη δεν μπορω να καταλαβω τα ελληνικα σου.εγω ξερω ότι όταν καποιος με ρωτησει που... απαντω εκει... παρακαλω εξηγησε μου

4. -*thumbelina*-

Κι εγώ σου απάντησα ΌΤΑΝ μου δείξεις έναν παίκτη που να έχει εμμονή με τις μετατροπές, τότε θα σου πω και ΠΟΥ θα βρεις τις μετατροπές. Κανένας άλλος παίκτης δεν έχει εμμονές με μετατροπές, οι πε και χτ είναι άνευ αξίας.

5. alexbas

παμε ξανα λοιπον. εγω ρωτησα που κ η απαντηση θα επρεπε να είναι εκει στην ταδε αναρτηση θα βρεις αυτό που ζητας οκ? αλλα ελαβα απαντηση που ξεκινα με Όταν .... τι πρεπει να καταλαβω?

6. -*thumbelina*-

Πάμε ξανά λοιπόν. Η απάντηση είναι ΠΟΥΘΕΝΑ αφού κανείς παίκτης δεν είναι εμμονικός με τις μετατροπές, αφού όλοι οι παίκτες γνωρίζουν οτι οι πε και τα χτ απο τις μετατροπές είναι μηδαμινής αξίας. Για να καταλάβω όμως, έχω να σου κάνω μια ερώτηση: Η αξία των μετατροπών σου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα και σε αγχώνει ή απλά θες να δημιουργείς προβλήματα σε κάθε δρώμενο;

7. alexbas

θα σου απαντησω αναλογα με την ιδια ερωτηση. το να μου απαντησεις στην ερωτηση μου σου δημιουργει τοσο μεγαλο ψυχολογικο πρόβλημα που προτιμάς να μου γραφεις αποψεις κ θεωριες σου, τις οποιες σημειωτεον βρησκω προσβλητικες, αντι απλα να μου απαντησεις σε μια απλη ερωτηση? επισης για να μην σας κουραζω συνεχως εχω ζητησει να μου δωσετε καποιο λινκ να μπορω ναβρω την απαντηση που ψαχνω από καπου αλλου αλλα ουτε αυτό εχει γινει...

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κανένα Link.
    Οι μετατροπές ανακοινώνονται όταν εμείς θεωρούμε οτι είναι αναγκαίο.
    Πάντως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να είναι τόσο σημαντικά τα 7 ΧΤ και στα 11 χρόνια στο φαρμεραμα το έχω διαβάσει μία φορά από έναν παίκτη.

Εφόσον είσαι ο μοναδικός και κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται για τις μετατροπές , δεν το θεωρούμε αναγκαίο.
    Όταν βρούμε χρόνο θα τις προσθέσουμε.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Thread Status:
Not open for further replies.