μεγαλύτερη διάρκεια στο μπόνους πε των κατοικιδίων

Η συζήτηση στο 'Ενημερώσεις & Ιδέες' ξεκίνησε από τον/την powerranger91, 8/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

δεν προλαβαίνω να μαζέψω 7 χώρους με το μπόνους πε που παίρνω απ'τα κατοικίδιά μου.όταν τα αγόρασα,οι εκτάσεις ήταν λιγότερες κι ίσα που προλάβαινα.τώρα μαζεύω τους μισούς χώρους με το μπόνους ενεργό και τους υπόλοιπους χωρίς.μιλάω για χειροκίνητο μάζεμα.όταν έχω βοηθούς και θέλω να τοποθετήσω τα χιούι ντόνατ,με τις συνεχείς ανανεώσεις σελίδας σε κάθε τοποθέτηση των χιούι ντόνατ,πάλι λήγει το μπόνους και δεν έχω προλάβει να μαζέψω τους χώρους.10 και 20 λεπτά είναι λίγα.κάντε έστω μισή ώρα την διάρκειά τους!είναι κρίμα να χάνονται τα μπόνους για τα οποία δώσαμε πραγματικά χρήματα.κι αυτό με την εναλλαγή των χώρων για ενεργοποίηση των μπόνους είναι επίσης κουραστικό και χρονοβόρο.μια επιλογή με μαζικό μάζεμα κατοικιδίων θα βοηθούσε.κάντε κάτι! το πρόβλημα μεγεθύνεται όταν έχουμε να μαζέψουμε μικρά χωράφια,δέντρα και διακοσμητικά 1χ1.

Αρέσει σε FARMER.GP, eeelenaki, graganta και 5 σε άλλους.