μεγάλο δώρο ροδανιού!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την misirli, 16/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Χθες μόλις έφτασα στο 90 επίπεδο. και όπως λέει αν μπω για 5 συνεχόμενα login θα παίρνω το μεγαλο δώρο. Τώρα αμα εγω θέλω να το καθυστερήσω λιγάκι και κάνω 4 login και το ξαναρχίσω απο την αρχή κόβεται και σταματάει; ή αρχίζει πάλι απο την αρχή μέχρι να κάνω και τα 5 login;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Θα πρέπει να κάνεις 5 συνεχόμενες φορές login, και αφού μπεις στο 90 επίπεδο, να παραλάβεις τα δώρα!
    Αμα δεν μπεις μία μέρα, μετά θα πρέπει να μπεις εκ νέου 5 συνεχόμενες φορές!

Τα συνεχόμενα login μετράνε ακόμα και πριν να μπεις στο 90 επίπεδο.
    Αν δηλαδή έχεις κάνει 3 συνεχόμενα πριν το 90, μετά αρκούν 2 συνεχόμενα για να πάρεις το Δώρο.

3. misirli

καλημέρα και καλη εβδομάδα και σε σένα, καταρχας ευχαριστώ για την απάντηση σου
    παρόλο που η απάντηση μήταν στην 1η παράγραφο! η 2η μου είπε πως το πήρα ήδη! :D
    θα παρακαλέσω όμως να το αφήσετε για λιγο ακόμη ανοιχτο το θεματάκι!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και στη διάθεση του συντάκτη.

5. misirli

απ' ότι βλέπω σήμερα μου λέει αν μπω 5 συνεχόμενες φορες ότι θα το παρω! Όπως είπα το πήρα! προσφατα.
    Αυτο σημαίνει ότι καθε φορά που θα κάνω 5 συνεχόμενες φορές Login θα παίρνω το μεγάλο δώρο;

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Όχι. Το μεγάλο δώρο το παίρνεις μία φορά. Οι οδηγίες αποκτησης του μεγάλου δώρου δεν χάνονται ανεξαρτητα αν το εχεις πάρει ή όχι.Είναι μέρος του γραφικού.

7. misirli

κατι τελευταιο το μεγάλο δώρο είναι το ίδιο για όλους; αν ναι επειδή έχω βγάλει και screenshot μπορω να το δείξω στην Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι;

Μετα απο την απάντηση ας κλεισει και το θέμα. Ευχαριστώ και πάλι

8. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Ναι, το μεγαλο δώρο ειναι το ίδιο για όλους.

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.