μείωση χρόνου μυστηριωδών σταύλων και δέντρων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την aggellll, 11/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση ενώ έχω ενεργοποιημένη μόνο την ρούνα για ανάπτυξη των δέντρων και των σταύλων παρατήρησα ότι μετράει και στους μυστηριώδης σταύλους έβαλα χτες 3 μηστηριώδης στο νησι και 5 δέντρα και πήγαν στις 4:30 ώρες από 5 που είναι κανονικά
    Και έχω την εντύπωση δεν είμαι σίγουρος ότι στην φάρμα έπιασε και το 10% από την φασολιά για γρηγορότερη ανάπτηξη διακοσμητικών γιατί έβαλα 1 μυστηριώδη και πήγε 4:20 ώρες
    ID 50711807

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Υπάρχει επίσης σειρά μαγικής φασολιάς που μειώνει τους χρόνους από τα μυστηριώδη δενδρύλια και στάβλους.
    Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι buff είχες ενεργοποιήσει.

Επίσης δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Σε ποιο buff έχεις ενδοιασμούς πως λειτουργεί;
    Ή απλά θέλεις να σου πούμε γιατί έχεις μειωμένους χρόνους?

3. aggellll

Δεν έχω σειρά που μειώνει την ανάπτυξη μυστηριώδών δενδρυλίων
    Η σειρά που έχω ενδοιασμούς ότι λειτουργεί είναι η σειρά παρ' τ' αυγό και βαψ' το δεν είχα τίποτα ενεργοποιημένο εκείνη την ώρα απο buff εκτός απο την σειρά και τις ρούνες ευημερία δέντρων και την ρούνα για γρηγορέτερους σταύλους δεν έχω ενεργοποιημένη ρούνα για τα μυστηριώδη

4. -Snorkel-

Κανονικά μόνο τα bonus για διακοσμητικά πρέπει να έχουν μείωση στο χρόνο των μυστηριωδών καθώς καθώς και τα ειδικά Buff για μυστηριώδη.

Θα το προωθήσουμε αν αφαιρεθεί η επιπλέον μείωση χρόνου από buffs δέντρων και στάβλων.

5. aggellll

Ευχαριστώ πολύ μπορεί να κλείσει καλή συνέχεια

6. -Snorkel-

Καλό Σαββατοκυριακο.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.