μαυρο σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την triadioena, 6/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

καλησπερα
    διαβασα οσα ποστσ μπορουσα σχετικα με το ιδιο προβλημα ...διεγραψα μπισκοτα,απενεργοποιησα αντ βλοκς η οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να μπλοκαρει την ευρυ8μη λειτουργεια, εκανα ενημερωσεις, δοκιμασα με αλλον φυλλομετρητη κτλ κτλ γενικως ο τι διαβασα ως λυση αλλά παλι τις τελευταιες 2-3 μερες το σινεμα μολις παταω προβολη μαυριζει , αλλοτε μου δειχνει ενα νουμερακι αλλοτε τπτ.
    την προηγουμενη βδομαδα ολα λειτουργουσαν κανονικα , δεν αλλαξα κατι στις ρυθμισεις μου (πριν εμφανιστει το προβλημα, μετα εκανα οσα συμβουλευτε)
    καποια λυση?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Φαίνεται πως τα έχεις διαβάσει όλα , εκτός από την απάντηση της κυρίας Σνορκελ που λέει
    Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, υπάρχουν κατά καιρούς προβλήματα με το σινεμά.
    Ας κάνουμε λίγο υπομονή όλοι , καλύτερα να έχουμε βιντεάκια και να θέλουν μια προσπάθεια για να τα δούμε , παρά να μην έχουμε καθόλου

Αρέσει σε Nantia123, sofia, .eugenaki. και 3 σε άλλους.
  3. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

καλησπερα
    κι εμενα μου φενεται πως προτιματε και να απαντατε προσωπικα στον καθενα αντι να βγαζετε μια γενικη ανακοινωση για το ποτε υπαρχει προβλημα (μμμ σ αρεσε το ιδιο στυλ απαντησης? :D )
    κι αυτο που αναφερεις το διαβασα αλλα θα επρεπε με καποιο τροπο να γνωριζω ποτε "υπαρχουν κατα καιρους προβληματα με το σινεμα" (και μαλιστα με bold και μεγαλυτερο μεγεθος ) και ποτε ειναι καποιο προβλημα που αφορα το δικο μου λογαριασμο η καποια ρυθμιση που ισως μου διαφευγει?

Αρέσει στους kadim65 και rixainrempite.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Επίσημες ανακοινώσεις γίνονται μόνο όταν έχουμε την άδεια της ομάδας Farmerama και όχι όποτε το ζητάει ένας παίκτης

Επίσης δεν απαντάμε σε ειρωνικές αναρτήσεις.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.