μασκα τικι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mary73, 30/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mary73

mary73 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα ειδα την ερωτηση του συμπαικτη μου πιο κατω.εγω εχω το μουσικο κουτι καρουζελ και τωρα συνειδητοποιησα οτι δινει την μασκα τικι.δεν το ειχα προσεξει.νομιζα δινει μονο π.ε.δεν βρισκω ομως πουθενα αυτες τις μασκες και πρεπει να εχω και παρα πολλες.που να κοιταξω?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να τις βρεις στον αχυρώνα σου, στην καρτέλα που λεει Αποθήκη.

3. mary73

mary73 Ενεργός συντάκτης

ευχαριστω πολυ τις βρηκα.και ποια θεση καταλαμβανει στα bonus?επισης γιατι δεν υπαρχει στη λαικη?ουτε στην <<προσφορα προιοντος>>εμφανιζεται για να πουλησω.

4. -*thumbelina*-

Δεν καταλαμβανουν κάποια θεση (χρυσή, ασημένια), μπορείς όμως να το δεις στο ρολογάκι σου, στην αριστερή μπάρα της φάρμας. Την μάσκα τίκι δεν μπορείς να την πουλήσεις ούτε να την αγοράσεις.

5. mary73

mary73 Ενεργός συντάκτης

ευχαριστω πολυ μπορει να κλεισει

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.