μαξ ο ανοιχτόκαρδος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sotosma, 12/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sotosma

sotosma Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα. έχω κερδίσει δύο φορές τον μαξ. ο πρώτος μου έχει δώσει δώρο και ποιά ώρα να περιμένω τα υπόλοιπα; για τον δεύτερο ξέρω. ευχαριστώ. ID: 19327651

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    δε καταλαβαίνω το ερώτημα σου,μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος/-η;

3. sotosma

καλησπέρα. κέρδισα τον δεύτερο μαξ 12/8, 6:30μμ οπότε κάθε μέρα περίπου τέτοια ώρα θα μου δίνει το δώρο του. ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι πότε κέρδισα τον πρώτο μαξ και αν μου έχει δώσει δώρο το οποίο μου διέφυγε. πάντως η λίστα με το βελάκι στο κάτω μέρος ακόμη και τώρα είναι άδεια.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Kαλημέρα. Κέρδισες τον πρώτο Μαξ στις 11.08.2015, 18:34:15 και τον δεύτερο στις 12.08.2015, 18:44:50
    απο τους οποίους κέρδισες 10 ζάχαρη, ένα ψωμί καρότου και 3 άδειες εμπορίου για το Παρε Δώσε.

5. sotosma

καλημέρα. περίμενα ένα δώρο, βγήκαν τρία. ωραία. πώς θα μάθω τα επόμενα δώρα που κέρδισα, όταν δεν βγαίνει layer, ούτε καταγράφονται κάπου; να ρωτάω συνέχεια εσάς; αδύνατο. ευχαριστώ.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Στο layer θα εμφανίζονται όλα τα δώρα
    Αυτή τη στιγμή το layer είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξέρεις ποια είναι τα δώρα σου.
    Είναι αδύνατο η υποστήριξη να ασχολείται, με τα δώρα που παίρνουν όλοι οι παίκτες από τον Μαξ , όλη τη μέρα
    Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, για να σας βοηθήσει εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μαξ-ο-ανοιχτόκαρδος.14846/#post-86230

Αρέσει στον/ην ΡΩΞΑΝΗ.
  7. sotosma

καλημέρα. δεν ήξερα αυτή την ρύθμιση. τώρα κατάλαβα γιατί δεν είχα δει τα δώρα. μπορείτε να κλείσετε το θέμα. ευχαριστώ.

8. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.