μαλλον μια scammer

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by dimitrisgxx, May 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dimitrisgxx

dimitrisgxx Αρχάριος στο φόρουμ

δεν ξέρω που αλλού να το ποστάρω, αλλά είναι μια που μου στέλνει συνεχώς μυνήματα και μου λέει οτι είναι απο την ομάδα,και όταν την ρώτησα πια,πως με βρήκε κ.λ.π είναι μου λέει "το θέμα απαντήθεικε και κλείνει εδώ" αυτό έγινε στο παιχνίδι,μέσω του ταχυδρομίου,το όνομά της είναι anastasiakilkis.
    Συγχωρέστε με αν το πόσταρα στο λάθος μέρος.Δεν την ξέρω και μου έστελνε μυνήματα απο πέρσι,εγώ είχα κάνει το account πέρσι εδώ και μετά ξέχασα τον κωδικό αλλά τον βρήκα πριν 2 μέρες.

Last edited: May 7, 2016
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπερα. Επικοινώνησε με την υποστήριξη αναφέροντας το nickname απο το οποιο δεχεσαι τα μηνύματα, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν. Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας.

3. dimitrisgxx

Που ακριβώς πρέπει να πατήσω? Δεν το έχω ξανακάνει,μήπως θα μπορούσες να μου πεις ακριβώς αν επιτρέπεται?

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου, δεξιά, γράφει υποστήριξη (εκεί που είναι και οι ΓΟΧ)
    Θα πατήσεις εκεί και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει, θα επιλέξεις τις γενικές ερωτήσεις και θα γράψεις το πρόβλημα που έχεις

5. dimitrisgxx

Ευχαριστώ πολύ και τις δύο σας!
    μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.