μαγικη φασολια

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by skias10, Oct 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα σας. ηθελα να σας ρωτησω, κατα καιρους σε διαφορες αποστολες εχω κερδισει ομαδες μαγικων συννεφων.αυτες ,οταν ξεκινησω να παιζω στη μαγικη φασολια θα τις εχω αποθηκευμενες καπου η εχουν χαθει;;και μια δευτερη ερωτηση.και μια αποστολη μαγικης φασολιας να ολοκληρωσω, μπορω να την ανοιξω ,η πρεπει να κανω ολες τις αποστολες της;; ελπιζω να ηταν σαφης οι ερωτησεις μου και να σας εδωσα να καταλαβετε τι εννοω.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    Για το εναέριο λιβάδι μπορείς να δεις εδώ:
    http://el.bigpoint.com/farmerama/bo...ιβάδι-Ομάδες-σύννεφων-μαγικής-φασολιάς.15177/

Επειδή είναι η τρίτη φορά που κάνεις την ίδια ερώτηση, καλό θα ήταν να προσθέσεις την παραπάνω σελίδα στις αγαπημένες σου ώστε να ανατρέχεις σε αυτή όποτε σου δημιουργείτε η απορία.

3. skias10

με συγχωρειτε πολυ αν σας κουραζω,αλλα οι παραπανω αποριες μου δεν εχουν λυθει με αυτο που μου στειλατε.εσεις μπορει να το γνωριζετε και να σας ειναι οικειο αλλα υπαρχουν παιχτες που δεν το γνωριζουν και λογικο ειναι οι αποριες τους να σας ξενιζουν.αν μπορειτε παρακαλω να μου απαντησετε απλα και κατανοητα σε οτι σας ρωτησα,εχει καλως. αλλιως κλειστε το θεμα.συγνωμη και παλι για τις τοσο απλοικες μου ερωτησεις.

4. Unicorn*

Δεν πέρασαν ούτε 2 λεπτά και απαντήσες που σημαίνει ότι δεν έκανες καν τον κόπο να διαβάσεις τις οδηγίες που σου δίνουν οι συντονιστές ούτε τώρα ούτε τις δύο προηγούμενες φορές.
    Η απάντηση λοιπόν στις ερωτήσεις είναι : ναι και ναι.

5. skias10

τις εχω διαβασει αναλυτικα ολες τις προηγουμενες φορες και δεν τις καταννοω πληρως.γι αυτο μπηκα στο κοπο να σας ρωτησω.μπορειτε λοιπον να μου πειτε που ειναι αποθηκευμενες οι ομαδες μαγικων συννεφων μου;;

6. Unicorn*

Πως το διαβάσες αναλυτικά; Αφού στις πρώτες κιόλας τρεις σειρές λέει:
    "Το Εναέριο λιβάδι είναι μια νέα έκταση, οπού μπορείς να τοποθετήσεις διακοσμητικά.

Αποτελείται από σειρές σύννεφων. Κάθε σειρά σύννεφων αποτελείται από σύννεφα. Σε κάθε σύννεφο μπορείς να τοποθετήσεις μόνο διακοσμητικό ίδιας διάστασης."

7. skias10

αυτο που μου απαντατε ειναι ακυρο.δεν ηταν η ερωτηση μου αυτη.για ονομα του Θεου.ας το παμε χαλαρα.χωρις εκνευρισμους και ειρωνειες απο μερους σας.η ερωτηση ειναι πολυ απλη.αν αποθηκευονται καπου οι ομαδες της μαγικης φασολιας που κερδιζουμε στις αποστολες κι αν ναι, που ;;;

8. Unicorn*

Μήπως στο εναέριο λιβάδι που σου απαντάμε επανειλημμένα ξανά και ξανά....

9. skias10

αν το ειχατε πει απο την αρχη ,απλα και κατανοητα θα ειχαμε αποφυγει τοσες ασκοπες αντιπαραθεσεις.παραπανω απαντατε οτι το εναεριο λιβαδι ειναι εκταση που τοποθετουμε διακοσμητικα.δεν απαντουσατε στο αν αποθηκευονται οι κερδισμενες ομαδες συννεφων.δεν ειναι δυσκολη νομιζω, η σαφηνεια στις απαντησεις που δινεται.τελος παντων αν πιστευετε οτι καποιοι παιχτες, ''δεν τα παιρνουν τοσο ευκολα'',και σας κουραζουν ,θα σας προτεινα να τους παραπεμπεται σε αλλους συναδελφους συντονιστες.σας ευχαριστω και συγνωμη για την αναστατωση.

-lousi-leon2001 likes this.
  10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Είχες ρωτήσει στο παρελθόν ακριβώς την ίδια ερώτηση και είχες λάβει απάντηση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/φασολια.24348/#post-177171

Απο τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι. Επίσης την απάντηση στην ερώτηση σου την δίνεις εσύ ο/η ίδιος/ίδια στο πρώτο σου ποστ.

"οταν ξεκινησω να παιζω στη μαγικη φασολια θα τις εχω αποθηκευμενες καπου η εχουν χαθει;;"

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.