μαγαζόραμα διακοσμητικό "Ξύπνα!"

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofiapao76, 2/5/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα σας!!! Στο μαγαζόραμα υπάρχουν τα σπέσιαλ δώρα της χρονιας 2019 μέχρι και του Σεπτεμβρίου. Του Οκτωβρίου, του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου δεν υπάρχουν. Εμένα μου λείπει το " Ξύπνα! " του Νοεμβρίου για να ολοκληρώσω τη φασολιά. Να υποθέσω ότι θα μπει κάποια στιγμή???Δεν νομίζω να μείνουμε παραπονεμένοι οι υπόλοιποι???!!!!!!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα μπούνε. Σίγουρα όμως θα υπάρξει ανακοίνωση όταν είναι να γίνουν αλλαγές και θα ενημερωθείτε

3. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Ελπίζω κι εύχομαι το "αν" να μην ισχύει. Το "πότε" δεν με πολυενδιαφέρει αρκεί να μπει και να μην μείνει ανολοκλήρωτη η φασολιά μου. Έχω υπομονή να περιμένω. Κρίμα είναι για παίχτες που τους λείπουν τα συγκεκριμένα διακοσμητικά να μην τα αποκτήσουν. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας αν και ήδη την γνώριζα.Καλό βράδυ!!!

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.