μαγαζακι του γιωργη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kolokythopitas, 4/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

από την αρχή του δρώμενου δεν μπορώ να μπω στο μαγαζάκι του Γιώργη, κάνω επανεκκίνηση ,άλλα πάλι δεν...χόρια που δεν μπορώ να φτιάξω στάβλους γάτονεράιδας που τόσο πολύ θέλω<< και στερούμαι χρόνου>> για να ανοίξω την τελευταία έκταση,μιλάμε για ώρες δουλειάς,ξενυχτιού,προγραμματισμού,σχεδιασμού κτλ,δεν μπορεί να γίνει κάτι?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

3. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα αγαπητή κύρια Ηazel,με την τεχνολογία τον υπολογιστών δεν τα πάω και πολύ καλά,το πρώτο βήμα που μου είπατε το έκανα,θέλω να πιστεύω.στο δεύτερο βήμα δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.θα κλείσω τον υπολογιστή και θα τον ανοίξω ξανά και βλέπουμε τι θα γίνει .να είσαι πάντα καλά.

4. .*Hazel*.

Δοκίμασε και με κάποιον άλλον περιηγητή

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  5. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

να 'μαστε και πάλι , μετα από πολύ κόπο κατάφερα να μπω σε άλλο περιηγητή ιντερνέτ εξπλόρερ<<με βοήθεια>>ναι τώρα μπαίνω στο μαγαζάκι του Γιώργη, στο chrome όμως εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. είναι λιγάκι δύσκολο εάν δεν ξέρεις, γιατί εκει πατούσα σε μια συντόμευση και ήμουν κατευθείαν στο παιχνιδι... συγνώμη που σε κούρασα και ευχαριστώ για την βοήθεια, νομίζω πως μπορεί να κλείσει το θέμα . να είσαι πάντα καλα.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια .:)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.