μήνυμα στην υποστήριξη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 30/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπέρα
    έστειλα μήνυμα στην υποστήριξη σχετικά με την paysafecard και δεν πήρα απάντηση μήπως κάτι δεν έκανα σωστά??η αργούν τόσο ..

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Μπορείς να μας πεις τι επέλεξες στο είδος προβλήματος και το νούμερο του Ticket της αυτόματης απάντησης

3. elenigri

προβληματα πληρωμων μετα στην περιγραφη εβαλα παραλαβη αναφορας σφαλματος και αριθμος 667542 ειναι επιβεβαιωση παραλαβης

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η κα. Thumbeliνα σου είπε να επιλέξεις "Γενικές ερωτήσεις"
    Δεν κατανοώ το λόγο για το οποίο επέλεξες κάτι άλλο εκτός από αυτό που σου ζητήθηκε.

Αν δεν ακολουθείτε ακριβώς τις οδηγίες μας, ταλαιπωρείστε άδικα. :(
    Αυτός είναι και λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν έλαβες απάντηση αλλά και δεν θα βρείς λύση στο πρόβλημα σου.

Η ενότητα "προβλήματα πληρωμών" είναι για μη πιστώσεις αντικειμένων και όχι για τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν κατα τις συναλλαγές.

5. elenigri

ευχαριστώ ..δεν κατάλαβα καλά... έστειλα ξανά
    η Thumbeliνα μου το έγραψε μετά το ευχαριστώ το δικό μου και εγώ δεν το είδα

Τελευταία επεξεργασία: 30/7/16
  6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.