μήνυμα στην οθόνη

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by pan15200188, Dec 31, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Γεια σας!Νομίζω πως βρίσκομαι στην κατάλληλη ενότητα για να υποβάλλω την απορία μου. Σήμερα στην οθόνη του υπολογιστή μου στο farmerama εμφανίζεται ένα μήνυμα που μου λέει farmerama-71.level3.bpodn.net is requesting permission to store information on your computer (ξέρω οτι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι και η μη χρήση της Ελληνικής δεν είναι σωστή αλλά θέλω να γίνω απόλυτα σαφής). Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό και τι θα κάνει στον υπολογιστή μου; Σας δίνω και το ID μου μαζί pan15200188 14476938 . Από ότι έχω καταλάβει έχει σχέση με τον Flash player αλλά δεν ξέρω... :eek: Θα σας έβαζα και screenshot αλλά δεν μπορώ να βγάλω δεν ξέρω γιατί παρ'όλο που έχω ακολουθήσει πιστότατα τις οδηγίες.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. pan15200188

To link οδηγεί σ'αυτό εδώ το θέμα όχι κάπου αλλόυ

4. -*thumbelina*-

5. pan15200188

Βασικά δεν είναι αυτό ακριβώς :oops: μου βγάζει το κουτάκι χωρίς το πλαίσιο και τις επιλογές και ο σύνδεσμος είναι λίγο διαφορετικός. Δηλαδή για να καταλάβετε καλύτερα είναι σαν το 2ο κουτάκι που βγαίνει αφ'ότου έχουμε επιλέξει το V χωρίς να μου έχει βγάλει το πρώτο. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 10 λεπτά δε μου χει στείλει δεν ξέρω αν είναι από τα πολλά deny που έχω πατήσει (αν σταματήσει τελείως θα σας πω να κλείσετε το θέμα).

6. -*thumbelina*-

Θα πρέπει να πατήσεις το Allow ωστέ να μην σου ξαναβγεί αυτό το μήνυμα.
    Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να μας ενημερώσεις οτι όλα λειτουργούν καλά.

7. pan15200188

Λέω να περιμένω άλλα 20 λεπτά αλλά και πάλι δεν πιστεύω να το ξαναβγάλει αν τυχόν το βγάλει ξανά υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να μου το στέλνει χωρίς να το έχω αφήσει να φορτώσει τα δεδομένα στον υπολογιστή μου η θα πρέπει οπωσδήποτε να πατήσω allow;

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το κουτάκι θα εμφανίζεται κάθε φορά που κάνεις νέο log in.
    θα πρέπει να πατήσεις το allow για να μην εμφανιστεί ξανά. (θα εμφανίζεται πάντα την 1η φορά που κάνεις Log in μετά από καθαρισμό Cookies ή flash cache)
    Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον υπολογιστή σου ούτε πιθανότητα υπερφόρτωσης. Η αποδοχή αυτή θα σε βοηθήσει μόνο στην πιο γρήγορη ανταπόκριση του παιχνιδιού προς τους servers μας.
    Έχει υπόψη σου επίσης οτι αν δεν αποδεχτείς την αποθήκευση πληροφοριών, δεν θα αποθηκεύονται τα logs στο κάτω μέρος της οθόνης και θα εμφανίζονται άδεια logs σε κάθε Log out/Log in.

9. pan15200188

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση!Έχω κάνει Log in/Log out και δεν ξαναεμφανίστηκε...Τέλος πάντων νομίζω πως έχω κατατοπιστεί πλήρως μπορείτε να κλείσετε το θέμα.Η βοήθεια σας ήταν άκρως κατατοπιστική!Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ και σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά!

10. -*thumbelina*-

Παρακαλούμε, καλή χρονιά και σε σένα!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.