μήνυμα με sms για φιορίνια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την jimixatz, 13/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Λοιπόν συγνώμη για την επαναφορά αυτού του θέματος αλλά από εξονυχιστικό ελεγχο καταλαβα το εξης λαθος καθε μηνυμα κοστιζει πλεον πάνω απο 2 ευρω καθως μολις αγορασα καρτα των 10 αντι να μου πιστωθουν 330 φιορινια εφόσον 6 φορες χ 1,48=8,88 μου πιστωθηκαν 165 τα μισα εαν ειναι ευκολο να προωθηθεί στην υποστήριξη ευχαριστώ εκ των προτέρων γιαυτό και από τα 12 μηνύματα που είχα στείλει μου πιστώθηκαν τα 6 αλλά τα χρήματα φαγώθηκαν

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Θα σε παρακαλέσω για το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα για θέματα πληρωμών να απευθύνεσαι στην υποστήριξη όπως σου είπα.

Δεν υπάρχει αλλαγή στις τιμές με μήνυμα από κινητό.
    Η τιμή είναι 1,48 ανά μήνυμα και παίρνεις 55 φιορίνια ανά μήνυμα.
    Για το όποιο πρόβλημα σου έχει παρουσιαστεί δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς εδώ στο φόρουμ και σαφώς δεν είναι θέμα της εταιρείας.

Το θέμα επαναπροωθείται στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.