μάζεμα μαγικής φασολιάς

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dalaveria.gr, 7/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

καλημέρα και καλή βδομάδα.
    κατά το μάζεμα με βοηθούς της μαγικής φασολιάς , δεν εμφανίζει πίνακα με τη συνολική συγκομιδή πόντων βασικής - νησιού και παράλληλα εξαφανίζεται η πάνω γραμμή πληροφοριών με τους πόντους , τα χορτοτάληρα , τα φιορίνια . Μάλιστα εξαφανίζεται και το πράσινο βελάκι της εμφάνισης - απόκριψης όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα τη στιγμή που μάζεψα.
    Η γραμμή αυτή των πληροφοριών πόντων -χρτλ ξαναεμφανίζεται ακαριαία πατώντας τον χάρτη για να φύγω απ το εναέριο λιβάδι και επιστρέφοντας ξανά στα σύννεφα είναι εμφανής - στην θέση της.
    Αυτό γίνεται σπάνια , θα έλεγα μια στις δέκα - δεκαπέντε "μαζεψιές" και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα που συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα.
    σας ευχαριστώ !![​IMG]

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει προωθηθεί προς επίλυση.

3. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

η βαθύτερη ανησυχία μου είναι για την πίστωση των πόντων , αφού το πρόβλημα εμφανίζεται ξαφνικά κι έτσι δεν μπορώ να ξέρω αν μου πιστώθηκαν οι πόντοι. Υποθέτω όμως πως κι αυτό θα ερευνηθεί και αν δικαιούμαι-στε πόντους ή χρτλ , θα πιστωθούν κανονικά.
    σας ευχαριστώ πολύ , καλή συνέχεια !!!(κλείνει το θέμα)

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Η πίστωση πόντων εμπειρίας και χορτοτάλιρων γίνεται κανονικά.
    Απλά υπάρχει προσωρινά το πρόβλημα της μη εμφάνισης του πίνακα.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το πρόβλημα είναι ήδη προωθημένο για επίλυση και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.