λουλουδια και ροδανι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 4/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλημερα
    ειπατε οτι ειναι η τελευταια φορα που θα ειναι στο ροδανι τα λουλουδια.
    εμενα ομως εδω και τοσο καιρο μου βγαζει μονο σκιαχτρα!!!την ημερα που το ανακοινωσατε μου εβγαλε 3 συνεχομενες φορες και αλλη μια την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα.
    αν δεν βγαινουν πως θα τα πετυχουμε??
    ευχαριστω

Αρέσει στον/ην angelface14.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσεις κάποιο απο τα λουλούδια κατά την διάρκεια του δρώμενου με τους πάρτυ γύρους. Εφόσον το ιβέντ αυτό δεν είναι Online οι πιθανότητες εμφάνισης κάποιου λουλουδιού επανέρχονται στο κανονικό.

Αρέσει στον/ην zaxaroula80.
  3. βιβη.2003

δηλαδη οταν εχουμε ιβεντ με παρτυ γυρους θα εμφανιζονται πιο πολλα λουλουδια;Γιατι εγω καταλαβα οτι τα λουλουδια θα βγουν στο ροδανι για τελευταια φορα!!Αν και παλι νομιζω οτι η συχνοτητα τους δεν ηταν πυκνη ακομα και στην διαρκεια του παιχνιδιου.
    ευχαριστω

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

5. βιβη.2003

ναι αλλα οπωσ προειπα ενω ηταν on line το δρωμενο δεν εμφανιζοντουσαν λουλουδια!!!επισης τα link αυτα τα εχω διαβασει.
    οταν λοιπον παρουσιαστει η 3η συλλογη θα σταματησουν τα λουλουδια .και οσοι δεν εχουν τυχει ολα τα λουλουδια τι θα γινει??

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Τα λουλούδια εμφανιζόταν με μεγαλύτερη συχνότητα στο δρώμενο προσφορά πάρτι εισιτήρια από τις 27 Νοεμβρίου 15:00 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 15:00
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Προσφορά-πάρτι-εισιτήρια.15864/
    Συνέχισαν να εμφανίζονται και μετά τη λήξη του δρώμενου
    Αποσύρθηκαν
    από το ροδάνι και τους πάρτι γύρους στις
    07/12/2015 , όταν ξεκίνησε το νέο δρώμενο προσφορά πάρτι εισιτήρια με την παρουσίαση της νέας συλλογής
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/προσφορά-πάρτι-εισιτηρίων.15974/
    Τα λουλούδια ήταν η πρώτη σειρά που μπήκε στο ροδάνι και δεν θα μπορούσε να μείνει μέχρι να την κερδίσουν όλοι οι παίκτες γιατί τότε δεν θα γινόταν να αποσυρθεί ποτέ