λογος ποινης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 31/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα σας ... θα ηθελα να μου εξηγησετε το λογο του αποκλεισμου μου απο το forum για 1 μερα.. αυτο που μου γραφει Major inappropriate Content δεν το καταλαβαινω επαρκως...παρακαλω να μου εξηγησετε τι ηταν αυτο που εγραψα κ ηταν τοσο απρεπες ...
    ευχαριστω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Υπάρχει ανάρτηση στις Σ.Ε οπου αναφέρεται σε ποια κατηγορία ανήκει η κάθε παράβαση
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-forum.10877/#post-38072

Warning lvl 3 - Major inappropriate Content

• Εξαιρετικά ακατάλληλο περιεχόμενο
    • Προσβολή άλλων χρηστών/μελών της ομάδας
    • Χρήση εξαιρετικά χυδαίου λεξιλογίου
    • Πολιτικό, θρησκευτικό περιεχόμενο
    • Ελαφρώς σεξουαλικό περιεχόμενο
    • Διαφήμιση άλλων προϊόντων/παιχνιδιών (εκτός Bigpoint)
    • Δημοσίευση του περιεχομένου της επικοινωνίας με την υποστήριξη
    Αν δεν γνωρίζεις τι παράβαση εκανες, μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη για επιπλέον πληροφορίες.

3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

λυπαμαι πολυ... καταλαβαινω την απροθυμια σας να απαντησετε...οκ θα επικοινωνησω με την υπ/ξη... απλα σας ενημερωνω οτι το να φερεστε απρεπως σε καποιον που ουδεποτε σας εχει προσβαλλει κ απλα να μοιραζετε ποινες επειδη μπορειτε δεν ειναι σωστο...
    αν παλι το να σας πω το αυτονοητο θεωρειτε οτι σας προσβαλλει μπορειτε να με αποκλεισετε ξανα η κατι αλλο χειροτερο, αλλα απλα θα επιβεβαιωσετε για αλλη μια φορα την ορθοτητα των γραφωμενων μου...κ παλι λυπαμαι για τη συμπεριφορα σας... θα προσπαθησω μεσω της υπ/ξης, ελπιζω για κατι δικαιοτερο απο κει... ΚΡΙΜΑΑΑ

Αρέσει στον/ην elenigri.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε αυτό το φορουμ υπάρχουν κανόνες τους οποίους και είστε υποχρεωμένοι να τηρείτε.

Προσβλητικά, ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια για την συντονιστική ομάδα δεν είναι επιτρεπτά σε αυτό το Forum.
    Αν θέλεις να κατηγορήσεις για κάτι κάποιο μέλος της συντονιστικής ομάδας, μπορείς να το κάνεις με παραδείγματα/αποδείξεις και μέσω της υποστήριξης.

Λυπάμαι αν σου έχει δημιουργηθεί η ιδέα οτι στο όρια της ελευθερίας θα γράφετε ότι θέλετε στιγματίζοντας συντονιστές.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.