λογαριασμος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dionmilia84, 2/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

καλησπερα θελω να μου πειτε πιες ενεργιες πρεπει να κανω για τον αδερφο μου ωστε να ξεκαθαρηση οτι δεν ειμαι εγω. διοτι ειχα ''φαει''πινη και πριν λιγο καιρο (δικαιος) στο forum και δεν ειχε προσβαση.. δεν!! ειναι δικια μου φαρμα η dionmilia84 ειναι του αδερφου μου.(με το δικο μου ονομα καθοτι αυτος ξεκινησε το παιχνιδι πρωτα και υστερα ''κολησα και γω'') πως μπορειτε να το εξακριβωσετε να το κανουμε να λιθει.(λογο του οτι εχουμε 1 υπολογιστη σπιτι και εχουμε 1 e-mail το δικο μου) Υ.Γ. αυτο δεν σημενει οτι επιθυμω να παρω πινη μελοντικα!. σας ευχαρηστω! εκ των προτερων!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εχει λάβει ήδη απάντηση ο "αδελφός" σου από την υποστήριξη αν δεν κάνω λάθος.
    Εφόσον χρησιμοποιείτε 2 λογαριασμούς με το ίδιο email και από τον ιδιο υπολογιστή, η BP θα θεωρεί οτι η χρήση γίνεται από το ίδιο ατομο. Λυπάμαι αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτο.

3. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

εγω ασχοληθηκα με το θεμα και δεν εχω παρει καπια συγκεκριμενη απαντηση ..ο αδερφος μου δεν τοχει με τους υπολογιστες γιαυτο και οταν ξεκινησε το παιχνιδι εβαλε το ονομα μου και το e-mail παντως αμα δεν γεινετε νταξη ευχαρηστω για την απαντηση καλη συνεχια.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χμμ... Τότε μάλλον μπερδεύτηκες με τους λογαριασμούς σου γιατι στην υποστήριξη παρουσιάστηκες σαν τον αδελφό σου. ;)

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.