ληγμένες προσφορές

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by apotsa, Oct 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. apotsa

apotsa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γειά σας. Αν και διάβασα με πολύ προσοχή προηγούμενες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το παραπάνω θέμα στο "πάρε-δώσε" εν τούτοις αν και πατώ το F5 δεν βλέπω τις ανταλλαγές που υλοποιήθηκαν στα υπάρχοντά μου από τις ληγμένες προσφορές. Τί δεν κάνω καλά;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στην καρτέλα προσφορών βλέπεις τις δικές σου πρόσφορες που κάποιος συμπαίκτης σου έχει αποδεχθεί.

Εβαλες κάποια προφορά που έχει ήδη ανταλλαχθεί και δεν την βλέπεις εκεί;
    Αν ναι μπορείς να μου δώσεις το ID σου και να μου αναφέρεις τι προφορά έχεις βάλει;

3. apotsa

apotsa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ετσι είναι. Το ID mou είναι 51805197. Δεν την βλέπω στα υπάρχοντά μου. Να είστε καλά.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Στις ληγμενες προσφορές βλέπεις αυτές που τις έχει πάρει κάποιος
    Τις προσφορές που δεν τις πήρε κανένας δεν γινόταν να τις δεις

5. ΣΠΥΡΟΣ022005

ΣΠΥΡΟΣ022005 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Συγνώμη βεβαίως αυτές που τις έχει πάρει κάποιος αλλά παράλληλα αυτός μου έχει προσφέρει κάτι που ζητούσα και πρέπει να το βρώ στα υπάρχοντά μου και δεν το βρίσκω. αυτό ρωτώ.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Στην κατηγορία "ληγμένες" έβλεπες τις προσφορές τις δικές σου που ολοκληρώθηκαν στις ανταλλαγές.
    Στην κατηγορία "αποδεκτές" έβλεπες τις προσφορές που πήρες εσύ από τις λίστες των ανταλλαγών και πρόσφεραν οι συμπαίκτες σου.

Κάνε σε παρακαλώ μια ανανέωση σελίδας ξανά και βεβαιώσου ότι τις ψάχνεις στο σωστό μέρος, νησί ή φάρμα.