λεμονοχορτο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΜΑΡΙΑΝΝΑ79, 11/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ΜΑΡΙΑΝΝΑ79

ΜΑΡΙΑΝΝΑ79 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα θελω να ξεκλειδωσω το φυτο λεμονοχορτο αλλα δεν μπορω γιατι το κουτακι ειναι γκρι.λεει το οτι πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα το αγαλμα πρασινο τσαι.τις απαιτουμενες μπανανες τις εχω . 34 στο συνολο.κανω κατι λαθος:ευχαριστω

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Εχεις ξεκλειδώσει το φυτό πράσινο τσάι; Τα αγαλματίδια πάνε με την σειρά. Δεν μπορείς να επιλέξεις όποιο θέλεις.

3. ΜΑΡΙΑΝΝΑ79

και κεινο το αγαλματιδιο του πρασινο τσαι ειναι γκρι ενω εχω τις μπανανες.γιατι στο λεμονοχορτο λεει αυτο που μου λετε να ξεκλειδωσω πρωτα το πρασινο τσαι.

4. *Pandora*

Δεν σε αφηνει να ξεκλειδώσεις ούτε το πράσινο τσαι δηλαδη; παρόλο που έχεις τις απαιτούμενες μπανανες;
    Έχεις ξεκλειδώσει την ένατη κάμαρα; Θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις την κάμαρα πατώντας το πράσινο + στην κάτω μπάρα.

5. ΜΑΡΙΑΝΝΑ79

οχι δεν το εχω ξεκλειδωσει γιατι δεν το προσεξα στην ουσια.πρωτα θα δωσω δηλ.τις 45 μπανανες και μετα θα ξεκλειδωσω το πρασινο τσαι και ουτω καθεξης.ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη αν σε ταλαιπωρησα αθελα μου.μπορεις να κλεισεις το θεμα

6. *Pandora*

Δεν με ταλαιπώρησες. Ναι αυτην είναι η σειρα των ενεργειών που πρέπει να κάνεις.

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.