λειπουν προιοντα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την angie1980, 6/2/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. angie1980

angie1980 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπέρα,
    έχασα σχεδόν όλα τα ζωα και τα προιοντα, τόσο απο το λιβάδι όσο και από το baharama...
    Το καταλαβα σημερα, αλλα νομίζω ότι χθες υπήρχαν ...Μπορείτε να μου πείτε τι εγινε;
    Χρήστης: angie1980 ID: 30259831

Ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μας δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω; Τι είχες τοποθετημένα; Είχες στάβλους, δέντρα και όταν μπήκες την επομένη μέρα έλειπαν; Ο χώρος ήταν άδειος;

3. angie1980

δεν ηταν τοποθετημενα,ηταν στην αποθηκη.Μπήκα να κανω εκτροφη ζωων κ διαπιστωσα ότι δεν είχα ζωα..μ,ετα τσεκαρα την αποθηκη και είδα ότι ελειπαν τα ζωα και τα προιοντα..πχ από 100 μελι, εχω πλέον μονο 2..και απο 150 γουρουνια, εχω 0..Το είδα πριν μιση ωρα περιπου

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ελέγξαμε τα Logs σου και βλέπουμε οτι τα προίοντα σου τα πούλησες στην λαϊκή στις 2020-02-03 το βράδυ.

5. angie1980

δεν το εκανα, μαλλον αλλος μπηκε στο λογαριασμο μου κ το εκανε.
    να ρωτησω κατι..μπορω να αλλαξω το password στο παιχνίδι ,χωρις να χρησιμοποιησω το email που εχω δηλώσει; το δηλωσα πριν χρονια, οταν ξεκινησα να παιζω το παιχνιδι, κ πλεον δεν θυμαμαι τον κωδικο. Εχει ξανασυμβει να λειπουν αντικειμενα κ να φαινεται οτι τα εχω δωρισει ή τα εχω πουλήσει , ενω δεν το έκανα εγω

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν δεν το έκανες εσύ, τότε κάποιος άλλος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σου.
    Αν δεν έχεις πρόσβαση στο παλιό σου εμαιλ, τότε επικοινώνησε με την υποστήριξη ώστε να μπορέσεις να το αλλάξεις.

7. angie1980

Σας ευχαριστω

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλουμε , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.