λαχαναγορα τα χρονικα της ζαρνια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kath56, 1/8/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kath56

kath56 Προχωρημένος

η αποστολη ζηταει δεντρα γκραβιολια και κουκα,κι εγωω φαινεται οτι δεν εχω κανενα.Πως λειτουργει<

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Η αποστολή θέλει ζώα πανσελήνου που είναι η Κούκα και καρπούς Γκραβιόλα που είναι δέντρο του νησιού.
    Το γιατί δεν τα έχεις εσύ το ξέρεις.
    Όποιος έπαιξε στο δρώμενο τα χρονικά της ζάρνια τα έχει.
    Έπαιξες;

3. kath56

kath56 Προχωρημένος

ναι επαιξα,γεμισα και την φασολια,δεν προλαβα ομως ολα τα επαθλα...Η Κουκα ομως θα υπαρχει στην πανσεληνο οταν ανοιξει.?Θελετε να το δειτε ? ID: 16481568

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Την αγροικία της Κούκα την έχεις, δεν έχεις όμως την γκραβιόλα. Θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις όταν ανοίξει η έκταση της Πανσελήνου.

5. kath56

kath56 Προχωρημένος

γιατι δεν εχω την γκραβιολα?στην αποθηκη μου εχω μονο 4 αναβαθμισεις.αρα δεν μπορω να παιξω στην λαχαναγορα?

6. iocaste1

Τα δέντρα που έχεις είναι η εικονική γκραβιόλα που λόγω προβλήματος δεν έχουν μετατραπεί ακόμα σε χορτοτάληρα και π.ε.
    Δεν έχεις τα κανονικά δέντρα γκραβιόλα γιατί δεν έφτασες στο σημείο του δρώμενου που θα τα έπαιρνες.

7. kath56

kath56 Προχωρημένος

ευχαριστω

8. iocaste1

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.