λαικη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την niktsa1, 9/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. niktsa1

niktsa1 Ανερχόμενος

επειδη παρακολουθω ολες τις αναρτησεις σχετικα με το προβλημα στην λαικη θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Θα μας υποβαλουν οι συντονιστες το πως θα παιζουμε. Υποχρεωση της εταιριας ειναι το παιχνιδι να λειτουργει ολο το 24ωρο και εαν υπαρχει καποιο προβλημα ειναι υποχρεωση της να το διορθωνει αμεσα η να παρατεινει το καθε δρωμενο. Το εαν επηρεαζει η λαικη το δρωμενο και σαφως το επηρεαζει καθοσον εγω θελω να αγορασω τροφες και λιπασμα για μεγαλυτερη πιθανοτητα αποδοσης θαλασσινου αλατιου και λιπασμα και δεν μπορω. Τωρα εσυ snocer πως καταφερες να τελειωσεις το δρωμενο με 10 λεπτα καθε μερα και εγω με 15 ωρες καθε μερα και δεν εχω τελειωσει ακομα ειναι κατι παραξενο

Αρέσει στον/ην rompa1969.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τα προβλήματα, τα έχουμε προωθήσει και περιμένουμε την επίλυση τους.
    Δεν είμαστε τεχνικοί για να μπορέσουμε να τα επιλύσουμε. Η υποχρέωση μας είναι να τα προωθούμε, το οποίο και κάναμε.

Επίσης σε παρακαλώ να μην διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου. Ειπα οτι βρήκα 10 λεπτά διαθέσιμα και έκανα Log in το μεσημέρι και τελείωσα το δρώμενο. Το δρώμενο το είχα ξεκινήσει από τις 04.06.2015.

Στο 98 επίπεδο, είναι εύκολο να ολοκληρωθεί ένα δρώμενο σε διάστημα 5 ημερών. Ετσι δεν είναι;

Αρα θα σε παρακαλέσω να μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις αφήνοντας υπονοούμενα.

Το θέμα έχει απαντηθεί, υπάρχει επίσημη ανακοινώση και θα κλείσει.

Καλή συνέχεια.

Αρέσει στον/ην monolith2.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.