λαικη αγορα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 7/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

γεια σας ,θα ηθελα να ρωτησω εχει αλλαξει κατι στην λαικη αγορα και μηπως εγω δεν το ειχα προσεξει ?o_O ............μου βγαινουν τα προιοντα με τις τιμες ανακατεμενα δηλ μπορει να εχω πρωτο ενα ειδος με τιμη 10 χτ μετα το επομενο μπορει να ειναι 8χτ και το τριτο 12 χτ ....γιατι αυτο το μπερδεμα ? ......μηπως επειδη πατουσα το κουμπι που γραφει συνολικα ?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Κάνε κλικ στο "Επισκόπηση" για να επιστρέψεις στις κατηγορίες.
    Δες και εδώ σε παρακαλώ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Λαική.10760/#post-36001

Ο
    "Αριθμός" : Ταξινομεί τις προσφορές από εκείνη με τα λιγότερα τεμάχια προς εκείνη με τα περισσότερα τεμάχια και από τα περισσότερα προς τα λιγότερα.
    Η
    "Τιμή/τμχ" :Ταξινομεί τις προσφορές από τη φτηνότερη ανά τεμάχιο προσφορά προς την ακριβότερη και από την ακριβότερη προς τη φτηνότερη.
    Και το
    "Συνολικά" : Ταξινομεί τις προσφορές από τη φτηνότερη στο συνολικό ποσό πώλησης προς την ακριβότερη προσφορά και από την ακριβότερη προς τη φτηνότερη.

3. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

Ναι εχετε δικιο ευχαριστω :)

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια

Το θέμα απαντήθηκε κ κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.