λαθος φυτα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vickymou, 10/7/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

μαζεψα ενα χωραφι πρισμομουρα στο νησι και μου εδωσε μονο 100 φθτα περιπου,μποριται να το δειτε? ID 54381531

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν έπρεπε να απαντήσω με το ίδιο ύφος και ίδιο στύλ θα έπρεπε να απαντήσω κάπως έτσι :

δεν καταλαβα τι θες να δουμε αφου λες οτι ειχες λαθος φυτο αντι για πρισμομουρο κατι αλλο φυτεψες που δεν ξερω αλλα μπερδευτηκες και φυτεψες οτι βρηκες

Αλλά επειδή δεν έχω μάθει να φέρομαι έτσι, θα απαντήσω με το δικό μου στυλ ευγένειας και με σωστά Ελληνικά. ;)

Καλησπέρα.
    Προφανώς είχες φυτέψει κάποιο άλλο φυτό και όχι πρισμόμουρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είχες φυτέψει. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι οτι δεν έχεις χάσει κανένα φυτό.

3. vickymou

vickymou Κόμης

αν καταλαβα καλα μου λετε οτι σας μιλησα με αγενεια?που την ειδατε? και κανετε λαθος γιατι πριν μαζεψω το χωραφι ειδα τι ηταν τα φυτα. Και σας παρακαλω ανακαλεστε αυτα που λετε για την ευγενεια μου και μη γινεστε αδικη χωρις λογο μαζι μου.Ευχαριστω παντως για το κοπο να μου απαντησετε εστω και ετσι .Ισως επρεπε να γραψω στο θεμα λαθος ποσοτητα φυτων

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Αν θεωρείς την απάντηση μου αγενής, τότε θα σου ζητήσω συγνώμη και επειδή δεν έκανα τίποτα άλλο από το να σου απαντήσω στο στυλ της δικιάς σου ερώτησης, τότε θα πρέπει και εσύ να ζητήσεις συγνώμη.

Επίσης να λέμε καλημέρα, καλησπέρα, παρακαλώ και ευχαριστώ είναι κανόνες τυπικές ευγένειας κάτι το οποίο έλειπε από την ανάρτηση σου. Επίσης υπάρχουν αρκετά συντακτικά λάθη τα οποίο δυσκολεύουν την ανάγνωση.
    Αν θέλεις λοιπόν να μην κρίνουμε την συμπεριφορά σου, τότε και εσύ θα πρέπει να δείξεις την ανάλογη συμπεριφορά.

Όπως σου είπα και πριν, είχες φυτέψει λάθος φυτό. Είχες 75 πρισμόμουρα τα οποία και φύτεψες χτες το βράδυ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.