λαθος στο πολυτελες φορτιο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xristina11, 13/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristina11

xristina11 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πολυτελες φορτιο

εκανα καποιο λαθος 30 λεπτα πριν τελιωσει το πολυτελες φορτιο καταλαθος το εβγαλα και το εχασα τωρα τι γινετε το εχασα τελειως? Επισης και ενα αλλο πολυτελες φορτιο δεν εδειχνε οτι μπηκε το εβγαλα και εξαφανιστηκε και αυτο τι γινετε τα εχασα και τα δυο?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν έχω καταλάβει τι έχεις κάνει!
    Εβγαλες λες το πολυτελές φορτίο, πως το έβγαλες;
    Δεν μπορείς να σταματήσεις το τρένο απ τη στιγμή που ξεκινήσει και να βγάλεις το φορτίο.
    Αν περιμένεις τα 30 λεπτά που λες ότι είχες υπόλοιπο, το τρένο θα έρθει και θα σου φέρει το μυστηριώδες φορτίο να το τοποθετήσεις στη φάρμα σου.

3. xristina11

το πηρα το πολυτελες φορτιο και το εβαλα στη φαρμακαι μετα εγινε αυτα που σας ειπα.

4. *Kirki*

Κοίταξες στη μπάρα σου με τους στάβλους και δεν υπάρχουν;
    Κάνε ένα log out- in και δες αν έχεις τα μυστηριώδη φορτία.

5. xristina11

εκανα οτι μου ειπατε αλλα πρεπει να μου λειπει ενα εχετε την δυνατοτητα να το κοιταξετε?

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Κοιταξε ξανα προσεκτικα σε όλες τις σελίδες με τους σταβλους σου.Αν δεν τα βρεις επικοινωνησε σε παρακαλώ με την υποστηριξη για να το ελέγξουν.Θα την βρεις στην λέξη "υποστήριξη" κάτω απο το ξυλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

7. xristina11

το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι το κωδικο του e mail μου οκ δεν πειραζει το θεμα μπορει να κλεισει καληνυχτα και καλη συνεχεια

8. *Kirki*

Καλή συνέχεια και σε σένα.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.