λαγουμι σοκολατενιου λαγου

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 31/3/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπερα...Πιστευω να ειναι εδω η σωστη ενοτητα για να γραψω το προβλημα μου και να μη διαγραφει,απο τις εξαιρετικες συντονιστριες!Αν και νομιζω οτι θα μπορουσαν να την μεταφερουν,στη σωστη ενοτητα,οπως εχει ξαναγινει στο παρελθον!Αγορασα με φιορινια το λαγουμι του σοκολατενιου λαγου και δεν το βρισκω στα διακοσμητικα μου!Μπορειτε να βοηθησετε η γραφω παλι σε λαθος ενοτητα?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αν θέλει κάποιος, βρίσκει την σωστή ενότητα. ;)

Αν είχες γράφει το ερώτημα σου εξ αρχής στην σωστή ενότητα, ούτε θα έπρεπε να το ξαναγράφεις, ούτε να το μεταφέρουμε και ούτε να το διαγράψουμε. Νομίζω είσια αρκετός έμπειρος να ξέρεις που γίνονται οι ερωτήσεις και δεν μεταφέρουμε δημοσιεύσεις από παίκτες που είτε εκούσια είτε ακούσια δεν τηρούν τους κανόνες. ;)

Το διακοσμητικό που αγόρασες λέγεται "Αβγό Σοκολατένιου Λαγού"
    Αν ψάξεις με το σωστό όνομα, θα το βρεις ;)

3. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Σ ευχαριστω Χαρα μου...Αν και εμπειρος,θεωρησα οτι η ενοτητα συζητηση σχετικα με το παιχνιδι ηταν η καταλληλη...Γιατι και το αβγο του σοκολατενιου λαγου,ειναι σχετικο και οχι ασχετο με το παιχνιδι...Εψαχνα αυγο οπως λεει και η ανακοινωση και οχι αβγο!Και σιγουρα ηθελα να γραψω στη σωστη ενοτητα και δεν το εκανα εσκεμμενα...Να εισαι καλα...

Τελευταία επεξεργασία: 31/3/24
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Με αυτό το σκεπτικό να καταργήσουμε όλες τις ενότητες και να αφήσουμε ένα θέμα, να γίνει το απόλυτο μπάχαλο.

Μάλλον έψαχνες το λαγούμι όπως είπες και όχι το αΒγο ή το αΥγό.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.