λαγοι και αποστολη στην λαχαναγορα "διαγωνισμος"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kikijimy, 11/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

Καλημερα,παρεδιδα προιοντα (ζωα) στην αποστολη διαγωνισμος 11/15 και εδωσα 12 λαγους και μου δειχνει τωρα οτι δεν εχω λαγους(δεν τους εμφανιζει δηλαδη καθολου στον αχυρωνα)η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι με τιποτα ποσους ειχα, παντως μονο 12 δεν ειχα, εκανα και τροφες ανακοντα. Σταυλους και εργαστηρια που να χρειαζονται λαγους δεν εχω τοποθετημενους. Θα μπορουσατε να το κοιταξετε σας παρακαλω? τι εχει γινει? ID 42116628

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Προφανώς έδωσες όσους λαγούς είχες στην αποστολή και στις τροφές που έκανες για τα ανακόντα. μια τροφή ανακόντα χρειάζεται δυο λαγούς

3. kikijimy

11χ2=22 και12 που παρεδωσα στην αποστολη=34 κατι αλλο συνεβη. Απο τα βασικα ζωα παντα κρατω στον αχυρωνα μεγαλη ποσοτητα απο100 ελαχιστο,200 εως 400+ μπορειτε να το δειτε?

4. .*Hazel*.

Σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για να το ελέγξουν.
    Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου

5. kikijimy

ευχαριστω

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστηρίξει και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.