κωδικος προσβασης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την andriotiMarina, 28/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Καλημερα,εχω ξεχασει τον κωδ προσβασης του mail μου τον οποιο ειχα και σαν κωδ στο παιχνιδι.Μπορω να αλλαξω κωδ προσβασης του παιχνιδιου ή πως μπορω να μπω στο παιχνιδι απο αλλη συσκευη με το ιδιο ονομα χωρις να κανω κατι παρανομο για το παιχνιδι?
    Ε

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Έχεις ήδη επικοινωνήσει με την υποστήριξη για το συγκεκριμένο πρόβλημα και έχεις λάβει απάντηση. Δες στα εισερχόμενα μηνύματα σου στο email σου.

3. andriotiMarina

δεν μπορω να μπω στο mail .Εδωσα ενα αλλο mail για να μου απαντησουν κι εκει δεν εχει ερθει κατι.Συγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα δεν τα εχω καλα με την τεχνολογια

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η υποστήριξη απαντάει στο email το οποίο συμπλήρωσες στο έντυπο επικοινωνίας και όχι στο εμαιλ που έδωσες στην περιγραφή του προβλήματος.

Αν έδωσες εμαιλ το οποίο δεν ισχύει, τότε η απάντηση έχει σταλεί εκεί. Η υποστήριξη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν εσύ έχεις πρόσβαση στο εμαιλ σου ή όχι

5. andriotiMarina

το καταλαβαινω αυτο γι αυτο και το εγραψα στην υποστηριξη οτι εχω ξεχασει τον κωδ .Το mail αυτο το ειχα κανει μονο για το παιχνιδι,δεν μπορουν να μου απαντησουν στο αλλο που εστειλα η εσεις απο εδω?

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σου απάντηση ήδη.
    Σου απαντήσαμε στο εμαιλ το οποίο συμπλήρωσες εδώ

Συμπλήρωσε ένα νέο έντυπο επικοινωνίας με το σωστό εμαιλ για να λάβεις απάντηση εκεί.

7. andriotiMarina

ΟΚ μετα απο αυτο απλα θα μου απαντησουν σε αυτο το mail δεν θα επηρεασει το παιχνιδι σωστα?

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η απάντηση θα σου έρθει στο εμαιλ που θα βάλεις εκεί που σου δείχνει η εικόνα παραπάνω. Δεν έχει σχέση με το εμαιλ που έχεις βάλει στο παιχνίδι και έχεις ξεχάσει. Είναι κατανοητό?

9. andriotiMarina

ΝΑΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

10. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Σε παρακαλώ πολύ, να χρησιμοποιείς πεζά και όχι κεφαλαία, καθώς απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.