κοχυλια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nikol75, 18/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nikol75

nikol75 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ενω εχω ανοιξει ολα τα κοχυλια δεν ξεκλειδωνει το τελευταιο στην δευτερη σειρα και εκανα διαγραφη cookies

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το id σου;

3. nikol75

Συγνωμη για την καθυστερηση απαντησης.....το κοχυλι που ειναι ακομα κλειδωμενο ειναι στην τριτη σειρα και το id μου ειναι 2331713

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν έχεις ανοίξει το κοχύλι νούμερο 17 στη τρίτη σειρά και ως εκ τούτου δεν μπορείς να ανοίξεις και το μεγάλο κοχύλι στο τέλος της τρίτης σειράς.

Μπορείς να πληρώσεις με φιορίνια να ανοίξεις το κοχύλι που ξέχασες και μετά να ανοίξεις και το μεγάλο κοχύλι.

5. nikol75

το κοχυλι νουμερο 17 ειναι οι σταβλαρχες;;; οπως και να εχει εχω ανοιξει ολα τα κοχυλια δεν εμφανιζετε καποιο κλειστο ..και δεν μου ζηταει φιορινια για να το ανοιξω απλα παταω επανω και δεν κανει κατι παραμενει κλειδωμενο....

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το κοχύλι που είναι κλειδωμένο ειναι το 17ο, δεν είναι οι σταβλάρχες, είναι 2 κοχύλια μετά τους σταβλάρχες.

7. nikol75

ενταξει σας ευχαριστω εντοπισα το προβημα οταν μπηκα απο τον υπολογιστη μου και οχι στο ταμπλετ

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.