κουτί παραπόνων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by eeelenaki, Jul 20, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Γειά σας,
    Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά, αν υπάρχει κάποιο κουτί παραπόνων όσον αφορά το φόρουμ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Οχι δεν υπάρχει κουτί παραπόνων.
    Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ σε κάτι;

3. eeelenaki

Ναι, θα ήθελα να κάνω ένα παράπονο - ερώτημα όσον αφορά την ανάρτησή μου στο θέμα συζήτηση για τους Αποθηκευτικούς Χώρους.
    Νομίζω ότι έγραψα στο σωστό σημείο, (μιλούσα και για το νέο ζωοκομείο του μπαχάμα, αλλά και για τα άλλα, της βασικής φάρμας. Ζωοκομείο-δενδροκομείο-εργοστάσιο), και αυτά που έγραφα νομίζω ότι ήταν σχετικά με το θέμα. Γιατί λοιπόν μου διαγράψατε το post με την παρακάτω αιτία;; Τι έκανα λάθος;;;
    Θα μπορούσα αν θέλετε να σας θυμίσω τι έγραφα, και να μου επισημάνετε τα λάθη μου για να μάθω να χρησιμοποιώ το φόρουμ καλύτερα.
    Η αιτία είναι που μου διαγράψατε το post είναι η παρακάτω:
    Έγινε διαγραφή της ανάρτησης σου στο θέμα Συζήτηση για τους Αποθηκευτικούς Χώρους. Αιτία: post σε λάθος πληροφορίες

21:34

4. *Kirki*

Εγραψες στο σωστό μέρος αλλά το ποστ σου περιείχε ανακρίβειες που μπορεί να μπερδέψουν τους συμπαίκτες σου και για το λόγο αυτό και σβήστηκε.

Μπορείς να ξεκλειδώσεις το εργοστάσιο που επιθυμείς απ το δέντρο της σοφίας, χωρίς να ξεκλειδώσεις τους υπόλοιπους αποθηκευτικούς χώρους.
    Οι ρούνες στους αποθηκευτικούς χώρους λειτουργούν ανεξάρτητα και όχι με συγκεκριμένη σειρά.

Εάν έχεις κάποια απορία μπορείς να ρωτάς τους συντονιστές για να έχεις μία έγκυρη απάντηση και να χαράζεις και ορθή πορεία στο παιχνίδι σου.

5. eeelenaki

Να σας πω...
    Τότε οι ρούνες είναι αυτές που μπερδεύουν στο δέντρο της Σοφίας, γιατί είναι με τη σειρά τοποθετημένες.
    Αυτό σας το λέω, γιατί όταν πήγα να ξεκλειδώσω τα νησιά, που οι ρούνες τους είναι τοποθετημένες κατά τον ίδιο τρόπο, η μία μετά την άλλη, δεν με άφηνε να ξεκλειδώσω πρώτα το τροπικό δάσος και μετά το νησί. Το ίδιο συμβαίνει και με το κλαδί ας πούμε που έχει τις ρούνες με τις εκτροφές. Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα τη μία ρούνα με ένα τουλάχιστο πακέτο εκτροφής, και μετά να σε αφήσει να ξεκλειδώσεις τις επόμενες.
    Επομένως δεν είχα άδικο που μπερδεύτηκα και έγραψα ότι ενώ θέλω να ξεκλειδώσω πρώτα το εργοστάσιο και ότι είμαι υποχρεωμένη να τα ξεκλειδώσω με τη σειρά, μη θέλωντας καθόλου το δενδροκομείο.

6. *Kirki*

Σου είπα και παραπάνω ότι οι συγκεκριμένες ρούνες λειτουργούν ανεξάρτητα και όχι σαν τις υπόλοιπες.

Μπορείς να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Αποθηκευτικοί-χώροι-Ζωοκομείο.17887/#post-117546

Με την ανάρτηση σου αυτή θα μπορούσαν να μπερδευτούν και άλλοι συμπαίκτες σου.

Δεν είναι προσωπικό το θέμα της διαγραφής της ανάρτησης σου, είναι τυπικό.

Τέλος να σε ενημερώσω ότι σου απαντάω κατ εξαίρεση επειδή είσαι νέα παίκτρια.
    Ερωτήσεις τέτοιου τύπου για διαγραφή αναρτήσεων αναλαμβάνει η υποστήριξη!

7. eeelenaki

Εντάξει ευχαριστώ που μου απαντήσατε κατ' εξαίρεση...
    Τις είχα διαβάσει τις ΣΕ αλλά το "ανεξάρτητα" δεν το είχα καταλάβει τι σημαίνει, εφόσον τις είδα στο δέντρο με τη σειρά.
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.
    και πάλι ευχαριστώ.

8. *Kirki*

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Όπως σου είπα και πιο πάνω είμαστε εδώ για να βοηθάμε τους συμπαίκτες μας!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

antigonisfarm likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.