κουκουβαγιόδεντρα και κορακόδεντρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 9/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα. Είχα ξανά ρωτήσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν είδα κάπου την απάντηση. Μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απάντησε, αλλά δεν ξέρω αν ήταν γραμμένο κάπου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής :
    - στα 5 από τα 6 σημεία της φάρμας έχω από 5 κουκουβαγιόδεντρα και 5 κορακόδεντρα. Στο νησί του θησαυρού μπορώ να βάλω και εκεί κουκουβαγιόδεντρο και κορακόδεντρο; για να παίρνω αντι 50% αλλά 60% περισσότερους πε;
    - έχω μόνο 1 κοτέτσι που δίνει εργαλεία, αν βάλω και άλλα 4 στα υπόλοιπα σημεία του χάρτη θα παίρνω ακόμα περισσότερα εργαλεία από ότι τώρα;
    -αν βάλω από 2 κουκουβαγιόδεντρα και 2 κορακόδεντρα και 2 κοτέτσι για τα εργαλεία στην βασική, λουλοδότοπο, νησί, λιβάδι και ξέφωτο, μπορώ; έτσι ώστε να παίρνω 100% πε, ή μόνο 1 μπορώ να τοποθετήσω σε κάθε ένα σημείο;
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να με βοηθήσετε στα ερωτήματα μου.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Εχεις ρωτήσει ξανά το συγκεκριμένο θέμα και έτυχε να σου έχω απαντήσει πάλι εγώ.
    Δες παρακάτω το ποστ σου, την απάντηση μου και το λινκ με πληροφορίες απ τα κατοικίδια:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/11500/

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Γι' αυτό και το έγραψα ότι το είχα ξανά αναρτήσει αλλά δεν την είχα βρει την απάντηση σας κάπου. Ήσουν πλήρης κατατοπιστική για τις απαντήσεις σου.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο στη μέρα σου. :)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.