κουκος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την lipslikecherry, 21/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lipslikecherry

lipslikecherry Μαθητευόμενος στο φόρουμ

για να εχω παραγωγη κουκων τι πρεπει να παρω ???την κουκο-μελισουλα η το πακετο εκκινησης εκτροφης κουκων ???εχω μπερδευτει....

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Εκτροφή κούκων μπορείς να κάνεις μόνο όταν υπάρχει το ανάλογο event εκτροφής κούκων. Δεν μπορείς να κάνεις τωρα εκτροφή κούκων.

3. lipslikecherry

με τα αστερακια μου παιρνω ενα απο τα δυο...τι με συμφερει. χρειαζομαι μια γνωμη.....αμν γινεται

4. -*thumbelina*-

Δεν μπορώ να σου πω ποιά ρούνα να ενεργποιήσεις, Οι δυο ρούνες είναι διαφορετικές. Μπορείς να ενεργοποιήσεις όποια ρούνα χρειάζεσαι. Η μια ρούνα σου δίνει την Κουκου-μελισσούλα και η άλλη ρουνα, το πακέτο εκκίνησης, σου δίνει 20 κουκου-μπε, 20 αρώματα, 10 σούπερ τροφές και ένα ατομικό κλουβί.

5. lipslikecherry

με την κουκο μελισουλα τι μπορω να κανω?????

6. -*thumbelina*-

Είναι κούκος εκτροφής και μπορείς είτε να την δώσεις σε αποστολή είτε να την κάνεις εκτροφή.

7. lipslikecherry

με το πακετο εκκινησης τι κερδιζω??

8. -*thumbelina*-

Σου έγραψα και παραπάνω. Σου δίνει 20 κουκου-μπε, 20 αρώματα, 10 σούπερ τροφές και ένα ατομικό κλουβί.

9. lipslikecherry

ευχαριστω!!!!!!!:inlove:

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.