κουβέντα για ανέλιξη επιπέδων

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Εφη4003, 29/6/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Εφη4003

Εφη4003 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια χαραντάν αγαπητοί αγρότες!!
    Παίζω πολλά χρόνια το παιχνίδι (πάνω από 10), κυρίως περιστασιακά και όποτε έχω χρόνο. Πάντα είχα πρόβλημα σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι: ανεβαίνω πολύ αργά επίπεδα. Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι δεν αξιοποιώ όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που μου δίνονται για να αναβαθμίσω τη φάρμα μου και η αλήθεια είναι πως από τότε που ξεκίνησα να το κάνω, έχω βοηθηθεί αρκετά.

Θα ήθελα, βέβαια, να ακούσω tips, συμβουλές κ.λπ. από εσάς για το πώς ανεβαίνετε γρήγορα επίπεδο!

Αρέσει στους Coinhunter01 και soyla74.
  2. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Η γρήγορη απάντηση είναι το να ολοκληρώνεις τα ιβέντς. Για να ανέβεις επίπεδα χρειάζεσαι π.ε. και τα μαζεύεις από αντικείμενα, μπόνους αντικείμενα και φασολιές. πχ. τα τελευταία ιβέντς δίνουν αντικείμενα με πολλούς π.ε. και μερικά από αυτά μπορούσαμε να τα πάρουμε και παραπάνω από 1 φορά.
    Αυτό είναι κυρίως, απλά για να ολοκληρωθούν τα ιβέντς μερικές φορές χρειάζονται χρόνο και προγραμματισμό για να βγουν.
    Σαν μπόνους τώρα είναι και το έντελβαις που δίνει κάποιες φασολιές με μπόνους π.ε. και είναι αρκετοί, τα αυτοκόλλητα που επίσης δίνουν πολλούς π.ε.(έκανα το ελάχιστο που χρειαζόταν για να ανοίξω το κόκκινο άλμπουμ και τώρα απλά φτιάχνω μόνο κόκκινα αυτοκόλλητα μέχρι να γεμίσει), το ροδάνι που δίνει αντικείμενα για την παιδική χαρά(εγώ πχ κρατάω πάρτι γύρους για τώρα που έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις κάποιο αντικείμενο).
    Εγώ τώρα είμαι 235 επίπεδο και κατά μ.ο. βγάζω πάνω από 1δις π.ε. την ημέρα συνολικά.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, Coinhunter01, jimixatz και 3 σε άλλους.
  3. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Τα είπε τέλεια ο συναγρότης και αγαπημένο γειτονάκι Ste007.
    Να προσθέσω μόνο ότι μπορείς να ανταλλάξεις και στο πάρε δώσε διακοσμητικά μεγάλης αξίας σε ΠΕ με οτιδήποτε ζητείται.
    Ζητάνε πολλές φορές στάβλους νέον ή χιούι ή δέντρα σπάνια ή εργαστήρια...
    Αυτάα...:inlove:

4. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Πολύ σωστά τα έγραψαν οι δύο συμπαίκτες μου ποιο πάνω!
    θα προσθέσω για το δέντρο της σοφίας και για αυτά που κάνω εγώ.

Έχει στο Δέντρο της σοφίας, 4 Ρούνες.

1) Εμπειρία βασικής φάρμας
    2) Εμπειρία άγριου λιβαδιού
    3) Εμπειρία ξέφωτου του δάσους
    4) Εμπειρία κήπου, για το Λουλουδότοπο.

Η κάθε Ρούνα έχει 5 επίπεδα και το κάθε επίπεδο δίνει 5% Π.Ε. σε ότι έχεις τοποθετημένα, αν κάνεις και τα 5 επίπεδα θα έχεις +25% Π.Ε. για τη κάθε έκταση.
    Εγώ έχω βάλει τα καλύτερα διακοσμητικά στο Λουλουδότοπο, ακόμα και τα διακοσμητικά που έμπαιναν στην Στοιχειωμένη Έπαυλη τα έβαζα στον Λουλουδότοπο και όταν έπαιρνα από δρώμενα καλύτερα διακοσμητικά που ήταν μόνο για τον Λουλουδότοπο, έβγαζα τα διακοσμητικά της Έπαυλης και τα έβαζα στη Έπαυλη.
    Τα διακοσμητικά από το Χωριατοροδάνι, τα βάζω μόνο στο νησί, αν η παιδική χαρά κατοικίδιων είναι γεμάτη.
    Τα μουσεία είναι πολύ καλά, γιατί βάζουμε διακοσμητικά 2Χ2 και έτσι έχουμε περισσότερο χώρο.
    Όταν τελειώνω τα δρώμενα, βάζω παντού διακοσμητικά και βάζω πάντα τα μπόνους στη θέση χρυσή και ασημένια, έχει και στη διαμαντένια μπόνους, Π.Ε.S 1.000% Π.Ε.L 2.000% που είναι μόνο για τη Πανσέληνο.

Μαζεύουμε πρώτα τη φασολιά, μετά τα διακοσμητικά που δίνουν μπόνους, αλλά δεν έχουν πόντους.

Δέντρο για Κουκουβάγια.
    Δέντρο για Κοράκια.
    Πύργος Φτερωτής Μονόκερου.
    Δρακοφωλιά.
    Δωροτυλιχτές III

Μετά μαζεύω τα διακοσμητικά από το Χωριατοροδάνι που έχω βάλει στο νησί και τέλος τη Παιδική χαρά κατοικίδιων.

Με αυτή τη σειρά για να έχουμε το μέγιστο στους πόντους.

Αυτά και από εμένα, καλή συνέχεια με υγεία!​

Τελευταία επεξεργασία: 21/10/25
    Αρέσει σε αμφιθεα, jimixatz, -ΡΙΚΑ1985- και 4 σε άλλους.