κομικ 7 προβλημα βημα 3

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eleftheria, 19/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eleftheria

eleftheria Αρχάριος στο φόρουμ

γεια σας εχω το εξης προβλημα , πατησα εκκινηση για το 3 βημα , μάζεψα για το 3 βημα αφου καταναλωσα βιοτεχνικα τον λουλουδοτοπο για την ακριβεια πρωτα πατησα την κουκουβαγια και το κορακι που εχω χειροκινητα και μετα πατησα μαζεμα με αγροτικο βοηθο στον λουλουδοτοπο παντα .Την ωρα που εδειχνε να φευγουν οι ποντοι εμπειριασ απο τα διακοσμητικα αντι να βλεπω τα διακοσμητικα μου εβλεπα τουσ σταβλουσ απο το βασικο μου χωραφι και αναμεσα τουσ καποια απο τα διακοσμητικα που εχω στο λουλουδοτοπο.πηγα στο βασικο μου χωραφι και ολοι μου οι σταβλοι ηταν μαζεμενοι χωρισ να τους μαζεψω εγω και στο ρολοι του event μηδεν ποντοι εμπειριας, έκανα ανανέωση μηπως μπλοκαρε κατι και τιποτα. Μαζεψα τουσ υπολοιπους σταβλουσ και εδειξε 25814 πε, δεν ξερω ομως αν εχει μετρησει και τους πε απο το βασικο χωραφι και ενω υποτιθεται οτι παιρνω μερικη ανταμοιβη δεν μου εχει ανοιξει το 4 βημα. Μπορειτε να το ελεγξετε?
    το id μου ειναι 1090404

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Το 4ο βήμα θα ξεκλειδώσει όταν μαζέψεις 60. 000 π.ε ή εαν περάσουν οι 24 ώρες από την ώρα που το ξεκίνησες το 3ο βήμα.
    Σωστά λοιπόν δεν σου έχει ξεκλειδώσει το 4ο βήμα ακόμα. Θα ξεκλειδώσει στις 2015-01-20 02:09:41 ή νωρίτερα εφόσον καταφέρεις να μαζέψεις τους 60.000 π.ε Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
    Επίσης έχουν πιστωθεί όλοι οι π.Ε από τους στάβλους που θέρισες.

3. eleftheria

eleftheria Αρχάριος στο φόρουμ

Eυχαριστω πολυ

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα έχεις κάποιο πρόβλημα ή απορία, να γράφεις με ένα λογαριασμό.

Καλή συνέχεια. Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.