κολλημα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την nickoikono11, 6/5/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλησπερα σας! Το παιχνιδι απο το Μ.Σαββατο μεχρι σημερα, κολλαει και καθυστερει του απιστευτου!!! Χρησιμοποιω παντα βοηθους (για να μαζευτει μια πιστα με βοηθους θελει τουλαχιστον 5 λεπτα) γιατι δεν μπορω ενα ενα χωραφακι να το καλλιεργησω να το ποτισω και να του ριξω λιπασμα γιατι παντα κολλαει και πρεπει να βγαινω και να ξαναμπαινω στο παιχνιδι το οποιο μου παιρνει πανω απο μιση ωρα καθε φορα!!!! Ο υπολογιστης μου ειναι καινουργιος και ταχυτατης αποδοσης! Μηπως ξερετε που οφειλεται αυτη η καθυστερηση ή εχετε να μου προτεινετε μια λυση????

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το id σου;;

3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

To id μου ειναι : 23027084

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Αν θες βγες εντελώς από τη φάρμα και ξαναμπές.
    Και δες αν έφτιαξε.

5. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Η ταχυτητα δεν ειναι οπως πρωτα, αλλα ειναι καλυτερη απο πριν! Εξακολουθει ομως να ειναι αργη!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου διαθεσατε και τη βοηθεια που μου προσφερατε! Το παιχνιδι εχει επανελθει κατα 90% στη αρχικη του ταχυτητα και εχει ξεκολλησει!! Ευχαριστω πολυ και παλι!!!

Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 6/5/21
  6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.