κολλαει το παιχνιδι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την billoulakos, 23/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. billoulakos

billoulakos Ανερχόμενος συντάκτης

Αργει πολυ, με πεταει εγω και γενικα σερνεται όλο το μεσημερι. Συμβαινει μονο σε μενα ή ειναι γενικό?

2. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

πήγα να μπω κατα τις 15:30 καλου κακού έκλεισα τον η/υ και τον άνοιξα και ξαναμπήκα!!! πριν λίγο όμως με πέταξε και μένα και κάνει ότι μου έκαν και πιο πριν κολλάει στο 55%

υ.γ. άρα αν γράψει άλλο ένα άτομο σίγουρα γενικό!!!

3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Πριν μερικά λεπτά ολοκληρώθηκε κάποιο sync και όλοι οι παίκτες αποσυνδέθηκαν απο τους λογαριασμούς στους. Αυτό είναι αναμενόμενο.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε Log in τώρα, σας παρακαλώ να γράψετε το ID σας σε αυτό το θέμα ωστε να το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμημα.

4. sirtakis

sirtakis Ενεργός συντάκτης

ID: 12056871 δυστηχως υπαρχει προβλημα ,ολλη την ημερα κολλαει στο 55% οπως επισης και στην εισοδο καθε χωρου της φαρμας γιατη συμβαινει αυτο?

5. -Snorkel-

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια προβλήματα με το παιχνίδι.

Μπορείς να μου πεις τι πάροχο Internet έχεις;

6. sirtakis

sirtakis Ενεργός συντάκτης

οτε conex

7. -Snorkel-

Μπορείτε να μου αναφέρετε τι πάροχο Internet έχετε;

8. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Τελικά έπρεπε να γράψω χθες ότι παρόλο που δυσκολεύτηκα να ξαναμπώ...το άφησα ήσυχο μέχρι να ξεκολλήσω και ξαναμπήκα! Αλλά αφου επιμένεις και εγω οτε conex έχω...

Παρεπιπτόντως καλά κάνατε και το αφήσατε μια μέρα, αλλά αφού δεν έχει "παραπονεθεί" κανείς άλλος, έχει λυθεί και εγω έκανα μια πλήρης επιβεβαίωση πριν. Και είμαι εντάξει

9. -Snorkel-

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό για αναφορά προβλημάτων σύνδεσης

10. sofia

sofia Μόνιμος στο φόρουμ

Εδώ και δυο τρεις ώρες το παιχνίδι σέρνεται... με πετάει έξω και κολλάει όταν προσπαθώ να ξαναμπώ...
    Έχω κάνει καθαρισμούς κλπ... Πάροχος είναι η forthnet.

11. -Snorkel-

Σε παρακαλώ κάνε καθαρισμο Flash cache.
    Τα προβλήματα που υπήρχαν έχουν διορθωθεί μετά το σημερινό sync

12. sofia

sofia Μόνιμος στο φόρουμ

Συγνώμη που άργησα, αλλά χρειάστηκε να φύγω για λίγο... έκανα καθαρισμό (αν και είχα ξανακάνει το απόγευμα) αλλά η βελτίωση είναι ελάχιστη... και όλα τα άλλα sites "τρέχουν" μια χαρά...

Σήμερα είναι εντάξει.

Τελευταία επεξεργασία: 26/8/16
  13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί και το θέμα θα κλείσει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.