κολλαει το παιχνιδι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 19/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

επανερχομαι πάλι στο θέμα, γιατι τελικά το παιχνίδι εξακολουθει και συμπεριφερεται προβληματικά. κολλαει σε διαφορετικά μερη κάθε φορά και στο mozilla kai sto chrome. πχ την μία δεν ανηγει η αποθηκη, την άλλη το νησί, την αλλη δεν μου εμφανιζει στην καρτελλα των δώρων τα ονοματα των συμπαικτων που μου εστειλαν δώρα (και κολλαει στο 0%). αυτό έχει ξεκινήσει απο προχθές και ενω έκανα καθαρισμο εχθες το βράδυ και το πρωί μπηκα, τώρα που πάω να παίξω διαπιστώνω οτι υπάρχουν ακόμα αυτα τα προβήματα. μήπως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα, γιατι βλέπω οτι και άλλος συμπαικτης αντιμετωπιζει το ιδιο. ευχαριστω

Αρέσει στους 2014chr και potisoulis.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Σε παρακαλώ δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για να ελέγξουμε το πρόβλημα σου καθώς δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα.

1. Καθάρισες cache, cookies, flash cache; Με ποια διαδικασία έγινε ο καθαρισμός;
    2. Τι browser χρησιμοποιείς και ποια έκδοση;
    3. Ποια είναι η έκδοση του Flash player;
    4. Τι σύνδεση χρησιμοποιείς (πάροχος);

3. GEPPO1

βεβαιως. εχθες το βραδυ εκανα καθαρισμο cookies kai flash cache συμφωνα με τις οδηγιες απο το φορουμ ( ετσι κανω χρονια τωρα). χρησιμοποιω mozilla και crome τις τελευταιες εκδοσεις (ενος μηνος) γιατι τωρα πηρα νέο υπολογιστη. το ιδιο και ο flash player. εχω οτε και δεν εχω προβλημα σε κανενα αλλο προβλημα ή παιχνιδι και μεχρι προχθες το βραδυ δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με το φαρμεραμα. βεβαια και εμενα μου κολλαγε οπως και στον΄στην συμπαικτη οταν εβγαινε η καρτελλα των νεων στο mozilla αλλα παταγα με αναποδο κλικ <<κλεισιμο παραθυρου>> στον browser και μετα cancel και ξεκολαγε. το ιδιο κανω και τωρα για αυτο το προβλημα. ομως μου κολλαει και σε αλλα διαφορα μερη οπως ειπα πχ τωρα προσπαθω απο εκεινη την ωρα να μπω στην λαικη και εχει κολλησει στο 97%.

Αρέσει στον/ην 2014chr.
  4. -Snorkel-

Δεν απάντησες σε καμιά απο τις παραπανω ερωτήσεις μου και χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως κάνεις καθαρισμό των Cache;
    Εχω την εντύπωση οτι κάτι δεν γίνεται σωστά. Αν έχεις την καλοσύνη εξήγησε μου τι διαδικασία ακολουθείς.

Η τελευταία αναβάθμιση του Chrome έγινε την Πέμπτη. Αρα δεν μπορώ να γνωρίζω ποια έκδοση έχεις εσύ.
    Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη έκδοση ανεξάρτητα αν είναι η τελευταία ή οχι
    Σε παρακαλώ ανέφερε μου ποια έκδοση έχεις. Τοσο του browser σου όσο και του Flash

Επίσης ποιος είναι ο πάροχος της σύνδεσης σου

Για παράδειγμα : Προσωπικά, με την εκδοση του Flash 18.0.0.232 και Mozila 41.0.2 δεν έχω κανένα πρόβλημα

Για να προωθήσω το πρόβλημα σου στο τεχνικό τμήμα, θα πρέπει να έχω αυτά τα στοιχεία. Διαφορετικά δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο.

5. GEPPO1

λοιπον για να καθαρισω flach cache παω εδω http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html .
    η εκδοση flach player ειναι αυτη Version 19.0.0.226.(την εβαλα μολις τωρα, μηπως εφταιγε η 1800232 που ειχα πριν) ,
    η εκδοση firefox ειναι 41.0.2
    και τα cookies και cache τα καθαριζω απο το ιστορικο επιλεγοντας διαγραφη ολων και οποσδηποτε Cookies " και "Προσωρινή μνήμη" .
    ο παροχος ιντερνετ ειναι ο ΟΤΕ.

6. -Snorkel-

Εφόσον έκανες τώρα αναβάθμιση, συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα;

7. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Απο οτι φαίνεται όλες οι αναφορές για πρόβλημα με το παιχνίδι έχουν σύνδεση ΟΤΕ. Προωθήσαμε όλα τα στοιχεία ώστε να ελεγχθεί και να διορθωθεί.

8. GEPPO1

καλησπερα μολις ξαναμπηκα μεσα, απο την τελευταια φορά που μιλήσαμε και όλα δειχνουν οτι λειτουργουν. αν θελετε αφηστε το ανοιχτο να σας ενημερωσω αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα ή να ξαναανοίξω νεο θεμα, αν και ελπιζω να διορθωθηκε. ευχαριστω πολυ για την βοήθεια.

9. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει διορθωθεί. Το θέμα θα κλείσει, αν υπάρξει πρόβλημα ξανά, μπορείς να ανοίξεις εκ νέου θέμα.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.