κινηματογραφος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 19/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα σας...
    εδω κ αρκετο καιρο δεν εχω δει κατι ενω διαβαζω οτι συμπαικτες μου βλεπουν κ λαμβανουν τις αναλογες αμοιβες... αυτο που γινεται ειναι οτι παταω προβολη μου βγαζει
    Παρακαλώ περιμένετε...
    κ οσο κ να περιμενω δεν κανει κατι...
    απο ιστορικο cookies flash κλπ οπως κ ανανεωσεις log in-out εχουν γινει χωρις ν αλλαξει κατι...επισης το adblock ειναι απενεργοποιημενο κ χρησιμοποιω crome..
    καποια ιδεα/βοηθεια????
    ευχαριστω εκ των προτερων....

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Μπορείς να μας πεις ποιον browser χρησιμοποιείς και κυρίως αν έχεις adblocker? Θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις για να μπορείς να δεις σινεμά.

3. alexbas

τα γραφω κ τα 2 στην 1η αναρτηση.....

4. .selia.

Όταν σου απαντούσα δεν τα έγραφες, έκανες επεξεργασία και τα πρόσθεσες.

Δοκίμασε με άλλον browser να μπεις στο σινεμά.

5. alexbas

δοκιμασα απο firefox κ δουλεψε αλλα προτιμω το crome μπορω να κανω κατι ???
    ευχ παντως κ με την απαντηση σας κλειστε κ το θεμα και
    καλη σας συνεχεια

6. .selia.

Για να δουλέψει στο chrome, πρέπει να απενεργοποιήσεις το adblock. Προσωπικά το έχω κάνει και λειτουργεί κανονικά το σινεμά. Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει σε εσένα. Αν σου λέει "Παρακαλώ περιμένετε" απλά και κολλάει εκεί, τότε είναι σίγουρα το adblocker.

Δοκίμασε πάλι να το απενεργοποιήσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Απενεργοποίηση-ad-blocker.17156/#post-110824

Αν σου λέει "Παρακαλώ περιμένετε" και μετά από λίγο σου βγάζει "Δεν υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο", τότε απλά δεν υπάρχουν βίντεο.

7. alexbas

λοιπον ας το ξαναπω το adblpock ειναι απενεργοποιημενο και μεχρι πριν 2μηνες για διαστημα ανω των 6 μηνων δεν υπηρχε προβλημα. το τελευταιο διαστημα ομως και χωρις να εχει γινει καποια αλλαγη στις ρυθμισεις παρουσιαζεται το προβλημα αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν μπορειτε να βοηθησετε πιο πολυ... ευχαριστω παντως για τη διαθεση-προσπαθεια σας...
    καλη σας συνεχεια...

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αυτό σημαίνει οτι κάτι φταίει στο browser σου και όχι στο λογαριασμό σου. Αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις για να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα τεχνικό ώστε να βοηθήσει. Είναι απολύτως σίγουρο οτι κάποιο πρόσθετο ή πρόγραμμα προστασίας, σου μπλοκάρει το σινεμά.

Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που αναφέρεις. Αυτό που πιστεύω έχεις ενεργοποιημένο και μπλοκάρει την λειτουργία του cinema ονομάζεται add blocker και θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις. Αν θες κάνε μας ένα screenshot από την μπάρα εργαλείων όπου φαίνεται το πρόσθετο ωστε να ελέγξουμε αν όντως έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες μας και έχεις απενεργοποιήσει το σωστό add-on

9. alexbas

παρα πολυ ωραια ενω ειπα 2 φορες ευχ κ να κλεισει το θεμα ερχεστε τωρα να προκαλεσετε για μια ακομη φορα με την ειρωνεια οτι δεν ξερετε τι ειναι το adblpock που εγραψα πιο πριν... να σας το εξηγησω λοιπον σα να μιλαω σε μικρο παιδι να το καταλαβετε (ελπιζω). ειναι το adblock οπου κατα λαθος μετα το γραμμα l πατησα το πληκτρο του γραμματος p και για να εξηγησω πιο καλα και απλα ηθελα να γραψω adblock και για να γινω ακομα πιο συγκεκριμενος να σας πω πως αυτο που εχω εγκαταστησει στον crome ειναι το adblock plus...
    συμπερασμα προς gtl snorkel γινε πιο ευγενικη (δεν κανει κακο) αλλιως δεν χρειαζεται να μου απαντας ειδικα σε θεματα που εχω σαφως ζητησει να κλεισουν (δις)
    καλη σας συνεχεια (παρ ολα αυτα.....)

Αρέσει στους maria_palou και tsdstergios99.
  10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Για να μην ξεχνιόμαστε, εσύ μας προκάλεσες ;)

Απο την στιγμή λοιπόν που το πρόβλημα έγκειται στον υπολογιστή σου δεν μπορούμε να ε βοηθήσουμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.