κεκακια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την vassoulini7, 15/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Στις ΣΕ λέτε ότι τα κεκάκια αν μαζευτούν νωρίτερα από τις 16 ώρες θα προστεθούν στον αχειρώνα τα κεκάκια ανάλογα μ το πόσο έχουν μεγαλώσει εκείνη τη στιγμή. Εγώ έβαλα εχθές το βράδυ 40 κεκάκι, και σήμερα το πρωί τα μάζεψα ενώ είχαν φτάσει στο Μ στάδιο. Αυτό που πιστώθηκε στον αχειρώνα μου ήταν 40 κεκάκια απλά, σαν να μην τα είχα φυτέψει ποτέ. Το ID μου είναι 519473. Παρακαλώ πείτε μου τι έγινε γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι.

2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα,
    τι αξία (σε χτ) λένε τα κεκάκια που βλέπεις στον αχυρώνα σου?

3. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Αξία 0. Και από το δρώμενο που πήγα να τα παραδώσω δεν τα έβρισκε καθόλου. Ήταν στην κατάσταση της τοποθέτισης στη φάρμα.

4. Happy_Unicorn

μπορείς σε παρακαλώ να μου ξαναδώσεις το ID σου γιατι έχεις κάνει κάποιο λάθος.

5. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Χρήστης: vassoulini7ID: 5194730

6. Happy_Unicorn

ο έλεγχος έδειξε ότι έχεις συλλέξει 155 κεκάκια στο τελευταίο στάδιο και τα έχεις παραδώσει (155.000 αξία σε χτ).
    σήμερα δεν έχεις κάνει κάποια ενέργεια.

7. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Σήμερα τα κεκάκια που μάζεψα ήταν στο στάδιο Μ και έπρεπε να έχουν αξία 50 χτ. Είναι παράλογο να μην φαίνεται καθόλου!! Τα έβαλα εχθές το βράδυ γύρω στις 3 τα ξημερώματα και τα μάζεψα σήμερα στις 9:30 το πρωί.

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Προφανώς κάπου μπερδευτηκες.
    Εχεις 40 κεκάκια αυτή την στιγμή στο ξέφωτο του δάσους.
    Εχεις ήδη θερίσει μέχρι στιγμής 155 κεκάκια XL
    Αρα έχεις συνολικά 195 κεκάκια όσα κανονικά και έπρεπε να εχεις.

9. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Ναι αυτα που έχω αυτη τη στιγμή στο ξέφωτι τα είχα βάλει εχθές, τα θέρισα σήμερα σε επίπεδο Μ και επειδή επέστραψαν όπως σας είπα απλά τα έβαλα ξανα σήμερα το πρωί. Αν θέλετε και μπορείτε δείτε το. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα κλείστε το θεμα. Δεν υπάρχει λόγος να σας απασχολώ αν δε μπορεί να δοθεί κάποια λύση

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν τα θέρισες αλλά μάλλον τα διέγραψες
    Κατα την διαγραφή τους επιστρέφουν στα υπάρχοντα.
    Στα logs σου δεν φαίνεται πουθενά οτι τα θέρισες.

11. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να σας τρώω άλλο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Παρακαλώ κλείστε το θέμα.

12. Happy_Unicorn

παρακαλούμε

το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.