καταγγελια για συμπαίκτη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την bibika55, 5/7/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bibika55

bibika55 Ανερχόμενος συντάκτης

Ειχα ζητησει βοηθεια στο φορουμ με ειδε αρχαρια με πλησιασε σαν γυναικα μου υποσχεθηκε βοηθεια σε οτι χρειαστω,χωθηκε στην γειτονια μου για να με βοηθαει μου ζητησε το fb μου εκει με υποδεχτηκε η παρεα του.Βοηθοι και αυτοι και πριν λιγες ωρες μου ζητησε την φαρμα μου να την ανεβασει.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Καταρχάς, για προσωπική μας ασφάλεια, δεν δίνουμε στοιχεία για τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αγνώστους. Κατά δεύτερον, δεν εμπιστευόμαστε αγνώστους και δεν δίνουμε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό της φάρμας σε κανέναν, καθώς απαγορεύεται κάτι τέτοιο απο τους Γενικούς όρους χρήσης.
    Μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη δίνοντας περισσότερα στοιχεία, (το nickname του παίκτη που σου ζήτησε τον κωδικό και screenshot της συνομιλίας σας).
    Αν έχεις δώσει τον κωδικό σου σε κάποιο, σε παρακαλώ πολύ να τον αλλάξεις.

3. bibika55

οχι δεν τον εδωσα σε κανενα.Ησυνομηλια εγινε μεσω του παιχνιδιου στην αρχη που μου ζητησε το FB και συνεχιστηκε εκει.Την εδω συνομηλια αναγκαστικα να την σβησω γιατι δεν χωραγε αλλη.Ομως σημερα το πρωι του εστειλα ενα mail στο οποιο δεν απαντησε

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στη μεταξύ σας συνομιλία δεν μπορούμε να επέμβουμε.
    Αν δεν γνωρίζεις τους κίνδυνους του διαδυκτίου σε παρακαλώ να ενημερώσεις τους γονείς σου και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν εφόσον είσαι ανήλικη.
    Εφόσον είσαι ενήλικη θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις τους κίνδυνους και να προσέχεις. Πρωταρχικός κανόνας είναι οτι δεν κάνουμε φίλους αγνώστους και δεν τους εμπιστευόμαστε! Εσύ όχι μόνο τον εμπιστεύτηκες, τον πρόσθεσες στο facebook, μοίρασες το εμαιλ σου και ποιος ξέρει τι άλλες προσωπικές πληροφορίες έδωσες.
    Αυτό κάνουν οι επιτήδειοι. Συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες και όσοι δεν γνωρίζουν πως να προφυλακτούν πέφτουν σε παγίδες.

Αν υπάρχουν αποδείξεις οτι ο συμπαίκτης σου ζήτησε στοιχεία πρόσβασης από άλλους παίκτες σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη το συντομότερο δυνατόν ώστε να αποκλειστεί ο παίκτης από το παιχνίδι μας.

Έχεις ήδη 400 μηνύματα αποθηκευμένα και δεν χώραγε άλλα? Είτε τα διέγραψες ώστε να μην υπάρχουν αποδείξεις επειδή και εσύ κάτι έκανες;
    Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής μαζί μας γιατί ψεύτικες δικαιολογίες δεν περνάνε.
    Αν δεν μπορείς να μας αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Τελευταία επεξεργασία: 5/7/21
  5. bibika55

οχι αλλα επιδη το πουλακι ειχε κολλησει εκει νομιζα οτι ειχε γεμισει.Το ξερω πως φταιω αλλα ειμαι αρχαρια και για μενα ηταν οαση η προσφορα του να βοηθησει.Δεν φανταζεσται τι μου εταξε. Εχω το μυνημα που του εστειλα σημερα το πρωι δεν ξερω αν βοηθαει.Σεν ξερω πως να παω στην υποστηριξη.Εγω ειμαι πολυ χαζη και πολυ τιμια να κανω κατι κακο.

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω κατω στο ξύλινο πλαίσιο στη φαρμα σου,ή στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αν παίζεις από client.
    Πρέπει να δηλώσεις ένα έγκυρο mail μέσω του οποίου θα γίνουν οι συνομιλίες.

7. bibika55

απο client παιζω μπηκα στις ρυθμισεις αλλα δεν εχει υποστηριξη.

8. iocaste1

Πάτα στο θαυμαστικό και ακολούθησε τις οδηγίες.

9. bibika55

Τα καταφερα σας ευχαριστω

10. iocaste1

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.