κατάταξη;-φροντηστηριο-χωρος φαρμας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την MassFarmerGr, 20/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. MassFarmerGr

MassFarmerGr Αρχάριος στο φόρουμ

καποιος υπευθυνος του φορουμ μου σβηνει συχεχως τα θεματα μου χωρις λογο. θα τον παρακαλεσω να μπει στον κοπο πρωτα να απαντησει και μετα να το διαγραψει καθως δεν γεννηθηκαμε ολοι ''μαθημενοι''

καλησπερα σας :) εχθες αρχησα για πρωτη φορα να παιζω farmerama και εχω καποιες αποριες και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει.

~1 ) αρχικα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καταταξη στο παιχνιδι και αν ναι που μπορω να την δω.
    ~2) μου εστηλε καποιος ενα μηνυμα με θεμα ''φροντηστηριο'' τι ειναι αυτο ;
    ~3) μπορω να μεγαλωσω τον χωρο απο την φαρμα μου ωστε να μπορω να βαζω περισσοτερα πραγματα;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Υπάρχου ειδοποιήσεις που βλέπεις και σου εξηγούν για ποιο λόγο σβήστηκε το θέμα σου.
    Απαγορεύονται τα κεφαλαία
    Πρέπει να ανοίγεις ξεχωριστό θέμα για κάθε ερώτημα σου, έτσι ώστε να διευκολύνεις κι εμάς και τους συμπαίκτες σου στην αναζήτηση
    Αφού είσαι νέος διάβασε του κανόνες του φόρουμ και ξεκινά να κάνεις τις ερωτήσεις σου για να σε βοηθήσουμε
    Για κάθε διαφορετική ερώτηση να θυμάσαι ότι ανοίγεις νέο θέμα, με σχετικό τίτλο με την ερώτηση και όχι αόριστο τίτλο
    τους κανόνες του φόρουμ μπορείς να τους δεις εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Οι-κανόνες-του-φόρουμ.10965/

3. MassFarmerGr

κυριε-κυρια hazel τα κεφαλαια που τα βλεπεις;

δηλαδη για τις 3 ερωτησεις θα πρεπει να κανω 3 ξεχωριστα θεματα ;

δεν θεωρειται σπαμ ;

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

1) Στα κεφαλαία σου έγινε επεξεργασία από την συντονίστρια .

2)Δεν θεωρείτε σπαμ ,

Μ αυτό τον τρόπο θα μπορούν οι συμπαίκτες σου να βρουν απαντήσεις στις ίδιες απορίες εάν τυχόν έχουν και θα είναι ευκολότερη η ανεύρεσή τους.

Έχεις κάποια άλλη ερώτηση επ' αυτού ?

Η συνεργάτης σε καθοδηγεί άψογα στο τι πρέπει να κάνεις στο εξής.

5. MassFarmerGr

οκ να σβηστει θα κανω νεο

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.