κασκολ πυγολαμπιδας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την triadioena, 20/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

συναντησα τα εξης θεματα με τα κασκολ
    αρχικα δε μου εμφανιζοταν καθε 15 λεπτα αλλα παραπανω κι ας τα μαζευα αμεσα,επισης εχουν αρχισει να μην εμφανιζονται παρα μονο αφοτου κανω log in εκ νεου :/ (χανοντας ετσι την ευκαιρια για 8 στο διωρο γιατι περιμενω πανω απο 15 λεπτα για να εμφανιστουν)

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα κασκόλ
    Η εμφάνιση τους γίνεται ανα 15 λεπτά ή παραπάνω ανάλογα αν έχουν συλλεχθεί τα προηγούμενα ή οχι.
    Το παιχνίδι ελέγχει ανα 9 λεπτά αν πρέπει να εμφανιστεί ή όχι κάποιο κασκόλ αλλά δεν μετράει ο χρόνος αυτός.
    Αν κάνεις ανανέωση μέσα σε αυτά τα 9 λεπτά, θα το δεις αμέσως διαφορετικά θα εμφανιστεί λίγο αργότερα αλλά ο χρόνος δεν χάνεται. Μετριέται ο αρχικός χρόνος και όχι ο χρόνος που εσύ το είδες στο χωράφι σου.

3. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

καλησπερα,
    συνηθως μενω στη σελιδα και περιμενω να εμφανιστουν , οταν δω οτι αργουν (με χρονομετρεο στο ρολοι) αλλαζω χαρτη και ξαναμπαινω στη βασικη για να δω αν εμφανιστηκαν, παλι τπτ τωρα τελευταια (ενω αρχικα δουλευε αυτο).
    αλλα οταν λες ανανεωση τι ακριβως εννοεις?κανονικα ολη τη σελιδα του φυλλομετρητη?(σα να ξανακανω λογκ ιν δηλαδη?)

4. -Snorkel-

Μαλλον δεν ήταν κατανοητό αυτό που έγραψα,

Παράδειγμα
    8:00 κάνεις Log in και εμφανίζεται ένα κασκολ
    8:09 ελέγχει το παιχνιδι αν πρέπει να εμφανιστεί άλλο --> Οχι
    8:15 πρέπει να εμφανιστεί το επομενο αλλα δεν το βλεπεις
    8: 18 ελεγχει το παιχνιδι αν πρεπει να εμφανισει αλλο--> ναι
    8:18 εμφανιζεται το νέο κασκόλ

Αν όμως αλλάξεις έκταση ή κάνεις ανανέωση της σελίδας μεταξύ 8:15 και 8:18 θα εμφανιστεί νωρίτερα.
    Οπως και αν έχει το 15λεπτο μετράει από την ώρα που έπρεπε να εμφανιστεί και όχι από την ώρα που εμφανίστηκε.

5. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

περισσοτερο μπερδευομαι ....
    α)αν δεν παρω το πρωτο κασκολ ..το 2ο θα εμφανιστει 8 και 20 (στο παραδειγμα που ανεφερες) σωστα? (εκτος αν τα νουμερα που ανεφερες ηταν τυχαια )
    β)αρα κοιταζοντας απλα τη βασικη φαρμα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει βγει κασκολ η οχι,πρεπει να γινει καποιου ειδους ανανεωση
    γ)και ξαναλεω..ΔΕ μου εμφανιζει το κασκολ αλλαζοντας εκτασεις, τον εχω ταραξει τον χαρτη,αρα η μονη ανανεωση ειναι η κανονικη ανανεωση της σελιδας του φυλλομετρητη?
    δ) αν και νομιζω καπως το ξεκαθαρρισες με την προτελευταια προταση ..αλλα για σιγουρια....το παιχνιδι ελεγχει καθε 9 λεπτα....αρα 2 ελεγχους =18 λεπτα, αν εγω κανω συγκομιδη κασκολ μεταξυ κυκλου ελεγχων, παιζει να πρεπει να περιμενω 3 λεπτα παραπανω? δεν το γραφω κατανοητα μαλλον:/ ...εστω οτι εγω μαζευω το κασκολ στο 1ο λεπτο ελεγχου(στις 8 η ωρα) ...περνανε 8 λεπτα (8:08 )...τσεκαρει ..δε χρειαζεται νεο κασκολ, στις 8:15 θα πρεπει να βγει κασκολ αλλα ο ελεγχος του θα γινει στις 8:17 και τοτε θα εμφανιστει? χανω λεπτα ετσι...οχι?

αν μπορεις να απαντησεις σε ολα τα αβγ αλλα ΚΥΡΙΩΣ στο δ παρακαλω

Αρέσει στον/ην kikijimy.
  6. -Snorkel-

Αυτο είναι σωστό. Δεν χάνεις κανένα λεπτο.

Οι απαντήσεις στα υπόλοιπα ερωτήματα σου είναι μέσα στο σημείο Δ.

7. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

μα βρε σνορκελ ...πως δε χανω λεπτα? στις 8 και 15 επρεπε να το βλεπω για να το μαζεψω ..κι ενω εγω εχω τα ματια καρφωμενα εκει..το παιχνιδι θα μου το εμφανισει 2-3 λεπτα αργοτερα και οχι σε 15λεπτα

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Αυτό που γνωρίζουμε και σου έχει πει η κυρία Σνορκελ είναι ότι ακόμα και αν το πάρεις σε 18 λεπτά, για το επόμενο θα μετράει ήδη ο χρόνος από τα 15 λεπτά, μπορεί να αργεί λίγο να εμφανιστεί αλλά δεν χάνεται ο χρόνος

9. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

καλησπερα και σε σενα αλλα ....πως δε χανεται χρονος αν θα πρεπει να εμφανιστει σε 15 και εμφανιζεται σε 18? 3 λεπτα ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
    στο συνολο ετσι δε βγαινουν τα μεγιστα νουμερα που αναφερονται για 8 κασκολ στο διωρο. 3 λεπτα σε ΚΑΘΕ τετοιο κυκλο ειναι πολλα χαμενα λεπτα .

10. -Snorkel-

Αυτή είναι η απάντηση που έχουμε λάβει από την ομάδα του Farmerama. Αν εσύ αδυνατείς να την κατανοήσεις ή έχεις αντιρρήσεις , δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Εφόσον δεν εμπιστεύεσαι τις απαντήσεις των συντονιστών, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις.

Είναι θέμα προγραμματισμού και από οτι καταλαβαίνω δνε έχεις τέτοιες γνώσεις ώστε να κατανοήσεις κάθε εξήγηση απο εμάς.

Καλό σου βράδυ

11. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

να εμπιστευτω τις απαντησεις οταν βγαινουν τα λογικα νουμερα σνορκελ
    καθε 15 λεπτα θα πει 8:00 , 8:15, 8:30
    αλλα οπως τα λετε με τον ελεγχο ανα 9 λεπτα τα τεταρτα εμφανισης των κασκολ , γινονται 8:00, 8:18, 8:36 ..σορυ αλλα αυτα δεν ειναι τεταρτα ασχετα αν εχω γνωσεις η οχι προγραμματισμου (που δε γνωριζεις αν εχω) καμια αντιπαρα8εση δεν υπηρχε(αν και σαν ετσι να ενιωσες) αλλα προσπαθεια κατανοησης και κυριως αν οντως μαζευονται 8 ανα διωρο η τελικα οχι οποτε δεν εχει και μεγαλη διαφορα στο αν τα μαζευεις με τη μια η περιμενεις να βγουν ολα μαζι

12. -Snorkel-

Προφανώς και δεν έχεις αφού αυτό που σου λέω είναι τεχνικής φύσεως και είναι λογικό να αδυνατείς να το καταλάβεις.

Ξέχασε το λοιπόν για τα 9 λεπτά και επικεντρώσου οτι κάθε κασκόλ θα βγαίνει σε 15 λεπτά από την εμφάνιση. Αν βιάζεσαι κάνε ανανέωση κάθε 15 λεπτά. για να μαζεύεις αμέσως.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.