καρπος σπονδιας

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by NTINAEXTREME, Jan 3, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπερα, καλη χρονια, ο καρπος σπονδιας απο ποιο δεντρο του μπαχαραμα βγαινει? διοτι το δεντρο σπονδια βγαζει σπονδια και δεν μπορω να βρω απο που βγαινει ο καρπος σπονδια. ευχαριστω

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Ο καρπός σπονδία βγαίνει από το δέντρο σπονδία του νησιού.

3. NTINAEXTREME

θα μου επιτρεψετε να σας διορθωσω, ετσι νομιζα και εγω, αλλα οπως σας εγραψα το δεντρο σπονδια του νησιου βγαζει σκετο σπονδια και οχι καρπο σπονδιας, μπορειτε, παρακαλω, να το ελεγξετε ξανα, ευχαριστω και παλι.

4. .selia.

Δεν χρειάζεται να με διορθώσεις, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τα δέντρα και τους καρπούς του παιχνιδιού.

Μάλλον αναφέρεσαι στον καρπό σποδιάς, χωρίς "ν" όπως το γράφεις και στα 2 ποστ σου. Αν λοιπόν αναφέρεσαι σε αυτό, τότε ναι είναι άλλο δέντρο και λέγεται Σποδιάς και βρίσκεται επίσης στο νησί.

5. NTINAEXTREME

σωστα εκ παραδρομης το εγραψα σπονδια, με ν, οκ. προφανως δεν εχω δεντρο σποδια γι΄αυτο δεν το βρισκω, με την εκφραση " μου επιτρεπεται να σας διορθωσω" δεν ειχα καμια προθεση να σας προσβαλλω, ουτε να υπαινηχτω οτι δεν γνωριζετε πολυ καλα τπ παιγνιδι, συγνωμη αν εληφθη ετσι, ομως θεωρω ανθρωπινο για ολους μας καποιες φορες να κανουμε λαθος ή να μας διαφευγει κατι παρ' ολο που μπορει να το γνωριζουμε καλα, και παλι ευχαριστω για την απαντηση.

6. .selia.

Καλή συνέχεια και καλή χρονιά.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.