καραμελενια εκπληξη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ZAPATATAS, 2/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ZAPATATAS

ZAPATATAS Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλο βραδυ Στο κοκκινο καλαθι στα εποχιακα μου εβγαζε οτι μπορω να αγορασω την φασολια καραμελενια εκπληξη με τα διακοσμητικατης εναντι 750 000 χτ ,ενω την ειχα ηδη τοποθετημενη Απο περιεργεια την αγορασα αφου μου ζητησε επιβεβαιωση, και πατησα ναι Κατοπιν αυτου ,εγραψε εξαντληθηκε Ψαχνω να βρω τα διακοσμητικα (γνωριζοντας οτι δευτερη φασολια δεν γινεται να τοποθετηθει)αλλα διακοσμητικα πουθενα Εκεινο που θελω να μαθω, ειναι αν τα χτ αφαιρεθηκαν απο τον λογαριασμο μου ID 372 3222 Eυχαριστω πολυ Καλο βραδυ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τη σειρά συνέφων την αγόρασες στις 2018-05-02 και ώρα 23:31:45

3. ZAPATATAS

ναι τοτε την αγορασα με χορτοταληρα Την ειχα ομως ηδη τοποθετημενη απο τα event Γιατι μου εδωσε το δικαιωμα να την αγορασω και παλι ,και γιατι δεν βρισκω πουθενα τα διακοσμητικα Αυτα που εχω πανω στη φασολια μου τα ειχα ηδη απο παλια ,οπως σας ειπα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η σειρά αυτή δεν δόθηκε από event όπως αναφέρεις αλλά μπορείς να την αγοράσεις μόνο με χορτοτάλιρα.
    Τα διακοσμητικά ήταν από διάφορα δρώμενα ή από το μαγαζόραμα. Δεν τα είχες τα διακοσμητικά.
    Αγόρασες μόνο την σειρά χθες.

Μήπως εχεις μπερδευτεί με άλλη σειρα γιατι σε αυτή την σειρά δεν έχεις επάνω κανένα διακοσμητικό.

Τελευταία επεξεργασία: 3/5/18
  5. ZAPATATAS

καταλαβα Εβλεπα τα ροζ αυτοκινητακια πανω στη φασολια και νομιζα ηταν τοποθετημενα Τα εκανα θαλασσα Δηλ μεχρι χθες δεν ειχα ουτε την φασολια !!!! Τωρα που μπορω να βρω τα διακοσμητικα της Ευχαριστω για την υπομονη σας και την βοηθεια σας

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Τα διακοσμητικά μπορείς να τα βρεις στο Πάρε δώσε.