καλύβα μάγισας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την fisherman65, 14/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημέρα. πήγα να βάλω την καλύβα σε άλλη θέση, δεν έμπαινε και την έβαλα πάλι στη θέση της στη βασική φάρμα. μου δείχνει όμως 1 ενώ είχα φτάσει σε μεγαλύτερο αριθμό, νομίζω 10.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Την καλύβα της μαγισσούλας, μπορείς να την τοποθετήσεις, στη Βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι, το ξέφωτο του δάσους, το Λουλουδότοπο και την Στοιχειωμένη έπαυλη. Απο την 20η αναβάθμιση και μετά θα μπορείς να την τοποθετήσεις και στην παιδική χαρά κατοικίδιων
    Μήπως σου δείχνει 1 γιατί έχει αλλάξει η ονομασία;
    Μπορείς να δεις τις ονομασίες, ανάλογα με τις αναβαθμίσεις που έχεις τοποθετήσει εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Καλύβα-της-μάγισσας.24882/#post-180678

3. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

μου γράφει στοιχειωμένη καλύβα της μάγισας 1. αυτό δεν υπάρχει στον παραπάνω σύνδεσμο. ξεκινάει χωρίς αριθμό και μετά πάει στο 2, είμαι στο πρώτο βήμα το χωρις αριθμό;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Πριν απο το 2, όπως γνωρίζω, είναι το 1. Αν σε μπερδεύει το οτι λείπει το 1 απο τις συχνές ερωτήσεις να το προσθέσουμε!

5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν ήθελες να επισημάνεις ότι έλειπε ο αριθμός 1 πριν από το αριθμό 2 (φαίνεται ότι δεν είναι αυτονόητο για μερικούς) από τις συχνές ερωτήσεις μπορούσες να το ζητήσεις.

Αν όντως μπερδεύτηκες, θα σου συνιστούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά τις συχνές ερωτήσεις.

Καλή Κυριακή. Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.