καλοκαιρινο ημερολογιο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την graganta, 6/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Θέλω κι εγώ να ρωτήσω γιατί αποσύρθηκε το ημερολόγιο ενώ είχαν πει μέχρι τις 7 Ιούλη. Μην πείτε ότι είναι spam κι ότι έχει απαντηθεί, γιατί δεν απαντήσατε στο ερώτημα αν υπήρχε παράγραφος που να λέει ότι μπορούμε μέχρι τις 7. Θυμάμαι και γω ότι υπήρχε γιατί κρατούσα το +1 για ιβέντ. Μπορείτε να διαψεύσετε την ύπαρξη της παραγράφου;

Αρέσει στους GEPPO1, natalia_prod72 και babasapostel.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η επίσημη αναφέρεται σε 30 ημέρες μετά τις 4 Ιουνίου.
    Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή οτι θα λήξει στις 7 Ιουλίου αλλά αυτό άλλαξε εφόσον δεν υπήρχε η δυνατότητα να εξαγοραστούν οι καρύδες και άρα ήταν άσκοπο να υπάρχει.

Το δρώμενο έχει λήξει και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κατι για αυτό.

Νομίζω οτι έχεις μπερδευτεί κάπου. Σε αυτό το λογαριασμό , το χρησιμοποιήσες το Bonus στις 27.06.2015 - 09:08

3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δεν έχω μπερδευτεί. Το χρησιμοποίησα το μπόνους όταν είδα ότι το ιβέντ δε θα είναι θερίσματος. Δεν έγραψα για μένα, αλλά γιατί είδα το πρόβλημα του συμπαίκτη [που δεν γνωρίζω καθόλου] και το θεωρώ απαράδεκτο να χάσει τη φασολιά επειδή πήρατε πίσω τη διαβεβαίωσή σας. Και μόνο επειδή κάποιοι τη διάβασαν και το κράτησαν έπρεπε να ισχύσει. Είναι μεγάλη αδικία και θα μπορούσε κάτι να γίνει όπως έγινε και για τις πρώτες καρύδες που δεν άνοιγαν από τεχνικό πρόβλημα. Και τώρα το λάθος είναι δικό σας. Δε μπορεί να παίρνετε έτσι εύκολα πίσω τις διαβεβαιώσεις που έχουν γίνει και να μένουν οι παίχτες ξεκρέμαστοι. Αυτή είναι η γνώμη μου, η απόφαση δική σας. Ευχαριστώ που απαντήσατε,

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η χρήση ενικού -κρατούσα- υποδηλώνει οτί ΕΣΥ δεν το χρησιμοποιήσες.
    Θα έπρεπε λοιπόν να γράψεις "Κάποιο κράτησαν" κ.τλ.

Να σε ενημερώσω σε αυτό το σημείο οτι υπάρχουν Logs για όλους τους λογαριασμούς και ολα τα δρώμενα. Μπορούμε ανα πάσα στιγμή να ελέγξουμε αν τα γραφόμενα ενός παίκτη είναι αληθή ή οχι.

Για αυτό σε παρακαλώ να είσαι ακριβής σε αυτά που ισχυρίζεσαι ωστε να μην δημιουργούνται προβλήματα από το πουθενά.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους λογαριασμούς σου άλλα μάλλον προσπάθεια δημιουργίας έντασης χωρίς λόγο, το θέμα θα κλείσει

Καλή συνέχεια

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.