καλοκαιρινα δωρα 2015

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την annaba, 21/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. annaba

annaba Ανερχόμενος συντάκτης

καλημέρα

θα μπορούσατε να ελέγξετε το λογαριασμό μου καθώς φαίνεται ότι δεν έχω κάνει log in τις 2 προηγούμενες ημέρες ?
    είμαι σίγουρη ότι έχω μπει κανονικά στο δρώμενο,

ευχαριστώ εκ των προτέρων

id 5576957

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Τι εννοείς δεν φαίνεται να έχεις κάνει login τις προηγούμενες μέρες; Πού το δείχνει αυτό;

Για το δρώμενο "καλοκαιρινά δώρα 2015" δεν αρκεί μόνο αυτό.
    Θα πρέπει να μπεις στην περιοχή του δρώμενου και να ανοίξεις και την καρύδα εντός του 24ωρου και όχι μόνο να μπεις στο παιχνίδι.
    Η είσοδος στο παιχνίδι δεν σου εξασφαλίζει την συμμετοχή στο δρώμενο δυστυχώς.

3. annaba

εννοούσα ότι αν και έχω μπει στην περιοχή του δρώμενου μου δείχνει 2 καρύδες κλειδωμένες
    ευχαριστώ

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Εφόσον σου τις εμφανίζει κλειστές σημαίνει ότι δεν τις έχεις ανοίξει παρόλο που μπορεί να μπήκες στο παιχνίδι ή στην περιοχή του δρώμενου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι ή το δρώμενο.

5. annaba

Ευχαριστώ πολύ

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε παρακαλώ να ελέγχεις καθημερινά δύο φορές αν άνοιξες την καρύδα.
    Ετσι θα είσαι απολύτως σίγουρη οτι όλες οι καρύδες θα είναι ανοιχτές.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.