καλοκαιρινά δώρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nefeli, 20/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nefeli

Nefeli Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα ενώ χθές άνοιξα την καρύδα 16 σήμερα που μπήκα για να ανοίξω την άλλη η χθεσινή ήταν κλειστή. Και ναι διάβασα ότι αυτό είναι αδύνατον όμως είναι δυνατόν γιατί γίνεται!!!!!
    Το ID μου είναι 20693914. Θα παρακαλούσα να το κοιτάξουν καλύτερα.

Αρέσει στον/ην misirli.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Οπως γράφει και η επίσημη ανακοίνωση , οι τεχνικοί του farmerama ελεγξαν ολα τα IDs και δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
    Ισως να έχεις άλλους λογαριασμούς και να μπερδεύτηκες και να ξέχασες να ανοίξεις την καρύδα σε αυτό το λογαριασμό.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο.

3. Nefeli

Αν δεν ήμουν σίγουρη ότι την άνοιξα δεν θα το έκανα καθόλου θέμα, αλλά δεν έχω καμμία αμφιβολία. Οταν την άνοιξα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου χρέωσε τα χρήματα που έδινε αλλά τότε δεν έδωσα σημασία ,τελικά από ότι φάνηκε υπήρχε πρόβλημα, ασχέτως με ότι λέτε εσείς ή οι τεχνικοί σας. Ευχαριστώ όμως που δώσατε μια απάντηση παρόλο που δεν μου άρεσε καθόλου, και ούτε ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι.-

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λυπάμαι αν δεν καλύφθηκες από την απάντηση μου αλλά αυτή είναι η απάντηση που λάβαμε από την ομάδα του Farmerama και αυτό ακριβώς σου απαντήσαμε.
    Έγιναν λεπτομερείς έλεγχοι και δεν διαπιστώθηκε κανένα bug από την πλευρά μας και δεν υπάρχει περίπτωση ανοιγο-κλεισίματος καρυδών

Αναφέρεις οτι δεν πιστώθηκε το δώρο.
    Έκανες κάποιο θέμα και το ανέφερες ή επικοινώνησες με την υποστήριξη όταν έγινε αυτο;

Αν είσαι απολύτως σίγουρη οτι άνοιξες την καρύδα, τότε πολύ πιθανόν να υπήρξε πρόβλημα στην σύνδεση μου και να μην καταγράφτηκε το άνοιγμα της καρύδας αλλά αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη.
    Δεν υπάρχει καμία απολύτως καταγραφή στις βάσεις δεδομένων οτι ανοιξες αυτή την καρύδα και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

5. Nefeli

Οταν δεν πιστώθηκε το δώρο όχι ούτε έκανα θέμα ούτε επικοινώνησα με την υποστήριξη , γιατί δεν το θεώρησα σημαντικό. Τώρα αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση πολύ πιθανό αλλά δεν το γνωρίζω, αφού όμως εσείς είστε σίγουροι ότι δεν υπήρξε πρόβλημα από εσάς τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Ευχαριστώ πάντως για τον πολύτιμο χρόνο σας που μου αφιερώσατε για να μου απαντήσετε,καλή συνέχεια.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,καλή συνέχεια .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.